Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Haziran '13

 
Kategori
Futbol
 

Yabancı sınırlaması yaşa tabi tutulmalı

Yabancı sınırlaması yaşa tabi tutulmalı
 

23 YAŞALTI YABANCI FUTBOLCULARLA SÖZLEŞME YAPMA SINIRLAMASI OLMASIN. SADECE BU YAŞIN ÜZERİNDEKİLER İÇİN 6 YABANCI VEYA 5 YABANCI SINIRLAMASI GETİRİLSİN.


23 YAŞ ALTI YABANCI FUTBOLCULARLA SÖZLEŞME YAPMA SINIRLAMASI OLMASIN. SADECE BU YAŞIN ÜZERİNDEKİLER İÇİN 6 YABANCI VEYA 5 YABANCI SINIRLAMASI GETİRİLSİN.

U20 oynanacak ülkemizde bu yıl. Tüm kulüplerimiz için müthiş bir fırsat bu! 3-5 genç alıp 10-12 milyon para harcayıp bir veya ikisini takıma kazandırmak Oscar Cardozo, Ronaldinho, Nani gibi  muhtemel transferlerden çok çok daha faydalı olacaktır kanısındayım. Gelsin TFF'de bu konuya bir el atsın ve 23 yaş altı yabancı sınırlamasını kaldırım bu yaş kategorisinin üzerindeki oyunculara sınırlama getirsin. Hem genç yabancı yetenekler yetiştirip Bir FC Porto, Ajax olma şansı verilsin kulüplerimize hem de milyonlarca euro milli servetimizin ülke sınırları dışına uçup gitmesinin önüne geçilsin.

Birilerinin bu sesi duyması gerek, duyması ve dikkate alması gerek. Bir kez olsun halkın sözüne kulak verin ve bunu tartışın. TFF, Kulüpler Birliği, kulüp başkanları üzerine düşeni yapıp bunu en azından bir düşünün...

 
Toplam blog
: 14
: 225
Kayıt tarihi
: 29.05.13
 
 

28 yaşındayım ve sporu her yönüyle incelemeyi severim. Fakat  tek bir konuda fikir sahibi olmak g..