Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Eylül '07

 
Kategori
İnançlar
 

Yağmur duası

İnsanoğlu hiçbir şeyi boşuna yapmaz. Yağmur duasına çıkıyorsa bunun geçmişte yararını görmüştür. Bu bilgi bir şekilde bugünlere ulaşmıştır. Bugün kullanılan bu bilgi tam ve doğru olarak anlaşılıp uygulanabiliyor mu? Mesele budur.

Yağmur duası için toplanan insanlar belirli bir magnetik alan oluştururlar. Bu pozitif magnetik alanın gücü ile negatif yüklü yağmur bulutlarını oraya çekebilirler.

Bunun gerçekleşmesi için yağmur bulutlarının uygun uzaklıkta olması ve yaratılan magnetik enerjinin de bu bulutları o bölgeye çekebilecek güçte olması gerekir.

Artık meteoroloji yağmur bulutlarını adım adım takip edebiliyor. Yağmur bulutlarının uzaklığı bu kanaldan tesbit edilebilir. Bu uzaklığa etkili olacak magnetik alanı yaratacak ne kadar insanın bir araya gelmesi gerektiği de hesaplanabilir.(Bir insanın konsantre olduğunda yaratacağı magnetik alan da bellidir.)

Belirlenen miktardan çok daha fazla insanı bir araya getirmek de gerekebilir. Zira, herkes aynı anda konsantre olamayabilir. Burada insanların aynı anda transa geçmesi istenen güçte magnetik alanın yaratılması için çok önemlidir. Bilindiği gibi uygun adım yürüyen askerleri köprüden geçerken serbest adıma geçirirler. Aksi halde ugun adım yürüyen askerlerin aydı anda köprüye uyguladıkları kuvvet köprüyü yıkacak noktalara ulaşabilir. Bunu önlemek için köprüden geçerken serbest adıma geçilir. Yağmur duasını yapacak olanlarında aynı anda transa geçerek yağmur bulutlarını çekecek güçte bir magnetik alan yaratmaları sağlanabilir. Bunun için çok iyi bir ön çalışma yapılmalı ve katılacaklara önceden eğitim verilmelidir.

Bugün artık yağmur bombaları ile bulutlar aşılanmakta ve yağmur yağdırılabilmektedir. Yağmur yağdırmak için bu alternatifleri kullanmak daha hızlı sonuç alınmasını sağlayabilir.

Dr.Erdener ILDIZ
7 Ağustos 2007

 
Toplam blog
: 80
: 805
Kayıt tarihi
: 25.09.07
 
 

Elektronik yüksek mühendisiyim. Bilgisayarlı kontrol sistemleri üzerinde doktora yaptım. Bir  şirke..