Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1987 Bursa doğumluyum. İlgimi devamlı edibi ve siyasi konulara yöneltmek istediğim halde eğitim sisteminin beni sayısal öğrencisi olmaya zorlaması, beni bu konuları dışardan takip etmeye zorladı. Anlayacağınız hiçbir zaman ben "edebiyatın içindeyim" diye kendimi tatmin edemedim ve bu şekilde hissedemedim.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Kimliğinizi görebilir miyim?

belkide göründüğünden çok daha karmaşıktır kimlik problemi..işçiler grev yapıyorlar, insanlar olmaması gereken şeyler olduğu için biraraya toplanıp birşeyler yapmaya çalışıyorlar, 1 mayısı kutlamak istiyorlar, eğitim sisteminin yanlışlıklarını vurgulamak istiyorlar, maaş az diyorlar, vergi çok diyorlar, yol paraları neden böyle diyorlar,diyorlar,diyorlar...herşeyin karşısında poliss..nerde görülmüş işverenin çıkıp grev yapan işçiyle konuştuğu..polis kimin? bizim mi? ..peki polis bu sıkıntıları yaşamıyor mu?..peki polisten neden korkuluyor,polisi korkunç hale getiren KİM?polisin evi zırhlı mı?o hiç ekonomik sıkıntı çekmiyor mu?polis mekanik mi? bence kimliklere YÜKLETİLEN anlamlar çok daha önemli..baba ne yapsın, babaya polisi korkunç göstermesi gerektiği dikte edildikten sonra..birileri dominant bir şekilde bunların üstünü kapatmaya çalıştıktan sonra (kapatma işinide polise yaptırıyorlar)heyecanla biraz konudan sapmış olabilirm ksura bakmayın...fırsat yarattığınız için teşekkürler

06 Aralık 2008 17:43
Sorular, hassasiyetler

reha muhtarın şu meşur ateş hattı programına çıkmıştı sayın gül.biraz küçüktüm denilenleri tam olarak algılayamıyordum ama simalar her küçük gibi benimde zihnime kazınmıştı.hepimizin bildiği gibi piyon satrançta bir taş ama ben o zamnlar daha yeni öğreniyordum bu terimleri..sayın gül dediki;''biz millet vekilleri başbakanın önünde birer piyonuz''.ben piyon sözcüğünden ötürü sadece bu kısmı hatırlıyorum :D:D nerden bilebilirimki gün gelecek de bu beyefendi (ünlü) 70 milyonun cumhurbaşkanı olacak :):)

26 Ağustos 2007 22:03
Ben milliyetçi değilim!..

bide anlayamadığım şu var.solcu ''milliyetçi'' değil mi, işçi ''milliyetçi'' değil mi, köylü ''milliyetçi'' değil mi . milliyetçi kim?? kim için çalışır? ne yapar? milliyetçilik doğuştan mıdır yoksa sonradan mı olur? düşüncesi nedir? onuun düşündüklerini başkaları düşünemez mi? vatanını ondan çok seven yok mudur? en çok omu korur ülkesinin çıkarları diğerleri bişe yapmazllar mı? :):)

25 Ağustos 2007 02:20
 
Toplam blog
: 8
: 407
Kayıt tarihi
: 19.12.06