Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Haziran '13

 
Kategori
Siyaset
 

Yahudi cesaret ödüllü BOP eşbaşkanı

YAHUDİ CESARET ÖDÜLLÜ BOP EŞBAŞKANI    

Mustafa ACER         

26. 04. 2013

Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN; 2004 yılında, Amerika’daki etkin Musevi lobilerinden “Anti Defamation League” (ADL) ve “American Jewish Committiee” (AJC) Yahudi kuruluşlarından “Cesaret Ödülü” almıştır.

American Jewish Congress” (AJC); Theodore Herzl tarafından Dünya Musevilerini bir “ulusal yurda” kavuşturma amacıyla 19. yüzyıl sonunda kurulan “World Jewish Congress” (WJC)’ye bağlı bir Yahudi teşkilatıdır. Bu ödül, (AJC)’nin faaliyette bulunduğu yüz yıldan fazla sürede, toplam 10 kişiye verilmişti. Bugüne kadar, Bu ödüle layık görülenlerin tamamı Musevidir. Bu ödül; tek bir istisna, Yahudilere hizmet edecek bir Müslüman olarak, Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a verilmiştir.

Bugün yürütülen çözüm süreci; İsrail’in istekleri doğrultusunda, ABD’nin güdümünde, Türkiye’nin parçalanarak İsrail’in kontrolünde büyük Kürdistan’ın kurulmasına zemin hazırlamak amacıyla yürütülmektedir. Bu çözüm süreci; BOP olarak ortaya konan, terörist başı Abdullah ÖCALAN’a statü kazandırma ve Büyük İsrail oluşturma projesidir.

Bugün AKP Hükümeti; Türk Milletine hizmet etme yerine, Recep Tayyip ERDOĞAN’ın BOP Eşbaşkanı kimliği ve Yahudi kuruluşlardan aldığı ödüllerin gereğini yerine getirmeye çalışmaktadır. Böylece Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın statüsü belli olmuştur. Bundan sonra “Yahudi Cesaret Ödüllü BOP Eşbaşkanı” olarak anılacaktır.

Yahudi Cesaret Ödüllü BOP Eşbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, acaba Atatürk ve Türk Milletine karşı tavır alma cesaretini de bu cesaret ödülünden mi almaktadır? 

 
Toplam blog
: 66
: 317
Kayıt tarihi
: 23.04.12
 
 

İTÜ Makina Fakültesi 1974 mezunuyum. Ankara İTİA İşletme Yönetiminde master yaptım. Mühendislik v..