Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mart '08

 
Kategori
Siyaset
 

Yahudi kadar taş düşsün başına

Yahudi kadar taş düşsün başına
 

Yahudiler çalışkan insanlardır. İyi kazanırlar ama yaptıkları işi en iyi şekilde yaparlar. Bir Yahudi'den mal almışsanız ve şu gün teslim edilecek denmişse mutlaka o gün ve o saat teslim olur. Tabiiki yaşanan olumsuzluklar belki onları bu hale getirmiştir. Hiç rahat olmadıkları için yan gelip yatamamışlardır. Onlar Mısır Saraylarından beri hep çalışmak zorunda idiler.

Dünya'da bir çok büyük şirket Musevi işadamlarınındır. Siz bir insanı yerinden yurdundan ederseniz olacağı budur. Psikolojide de bu böyledir. Bir tür savunma mekanizmasıdır. İnsan eksik kalan tarafını telafi etmek için mutlaka başka bir şeylere yoğunlaşıyor. Yahudiler de bu şekilde işte. Onlarda ezilmemek için güç sahibi olmak istemişler ve bunun da tek yolu servet sahibi olmaktır.

Çok uzun yazmayacağım. Yazacağım şu; her olayın ardında, her kaosun ardında yada her hatamızın ardında neden Yahudileri arıyoruz? Bu mümkün mü? Fetullah Gülen beyi bile Yahudi yaptınız. Ne alakası var. O kendi halinde bir ihtiyar.

Lütfen Tarihi araştırın. Tarih de varolmuş tüm haritalara bakın. Bugün kü Filistin kime ait? Orda hak iddia eden Yahudiler bunu keyfi mi yapıyor? sadece bir bakın. Ve lütfen her taşın altında bir Yahudi aramayın.
 
Toplam blog
: 13
: 418
Kayıt tarihi
: 26.01.08
 
 

Ben Mahir Özerman, 1970 Erzincan doğumluyum. Bilkent Üniversitesi, filoloji mezunuyum.  Yazmayı..