Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

04 Ekim '09

 
Kategori
Dünya
 

Yahudi'ler (yarın) ''Mescid-i Aksa'ya'' saldıracaklarmış.. FLAŞ!!!

Yahudi'ler (yarın) ''Mescid-i Aksa'ya'' saldıracaklarmış.. FLAŞ!!!
 

Yahudi'ler (yarın) ''Mescid-i Aksa'ya'' saldıracaklarmış.. FLAŞ!!! Kaynak:İnternet


Binlerce Yahudi Mescid-i Aksa'ya saldırıya hazırlanıyormuş!... FLAŞ!!!

Allah korusun ama bu demektir ki dünya savaşı her an çıkabilir.

Mescid-i Aksa'ya zorla girmeyi planlayan Yahudi'lere karşı, bine yakın Filistinli gencin de, Mescid-i Aksa'da, (içerde) itikafa girdiği ve İsrail polisinin de bu gençlere, gözyaşartıcı gaz bombalarıyla şiddet kullandığı ve 9 Filistin'li gencin yaralandığı gelen haberler arasında..

Haberle ilgili ayrıntılar:

Bu arada Mescid-i Aksa'yı saran İsrail polisine, İsrail helikopterleride havadan destek veriyormuş. İsrail işgal yönetimi 50 yaş altındaki Müslümanların Mescid-i Aksa'ya girmesini yasaklamış. 700 kadar filistinli gencin muhtemel bir Yahudi saldırısına karşı Mescid-i Aksa'yı savunmaya kararlı olduklarını bildirmiş. Yahudiler de pazartesi günü 1 milyon Yahudiyi Harem-i Şerif'te toplamak üzere çağrı yapmışlar. Yahudi gruplar, Harem-i Şerif ve Mescid-i Aksa'yı işgal için, geçtiğimiz günlerde bazı denemelerde de bulunmuşlar.. Türkiye'de ki, başta İHH İnsani Yardım Vakfı olmak üzere, sivil toplum kuruluşları Müslümanları Mescid-i Aksa'ya sahip çıkmaya çagırmış. Diğer yandan El-Aksâ Televizyonu, Mescid-i Aksâ'da yaşanan çatışmaların görüntülerini yayınlıyormuş. Görüntülerde, işgal polisinin Mescid-i Aksâ'yı fanatik Yahudilerden korumak için nöbet tutan Filistinli gençlere karşı aşırı şiddet kullandığı, polislerin yere yatırdıkları gençlerin kafalarına bastıkları yayınlanan görüntüler arasındaymış.. Mescid-i Aksâ'ya baskın için gelen Yahudi yerleşimcileri taşıyan birçok otobüsün şu anda Kudüs kentine girdiği bildiriliyor.. Haber Kaynağı: Dünya Bülteni / Haber Merkezi

Bugün, Mescid-i Aksa'ya ''gönüllü'' itikafa giren Filistin'li gençleri, ''zorla'' çıkarmaya çalışan İsrail'liler yarın da kendileri Mescid-i Aksa'ya ''zorla'' girmeyi planlıyormuş.. (!)

Dünya ne garip değil mi efendim? Allah'ın kullarına akıl sır ermiyor!...

''Melekler yüreğinizden öpsün''

Sabiha Rana

İtikaf Nedir?
Dînî bir terim olarak i'tikâf; cemaatle namaz kılınan bir mescid veya o hükümde bir yerde, ibadet niyetiyle durmak ve ikâmet etmek demektir. İ'tikâf'a giren kimseye de "Mu'tekif" veya "Âkif" denir.

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..