Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ağustos '16

 
Kategori
TV Programları
 

Yakışıklı ve yetenekli oyuncu Seçkin Özdemir "Kiralık Aşk" dizisinde!

Yakışıklı ve yetenekli oyuncu Seçkin Özdemir "Kiralık Aşk" dizisinde!
 

Seçkin Özdemir Kiralık Aşk dizisinde Tozu Dumana Katacak!


Yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir Kiralık Aşk dizisinin kadrosuna dahil oldu. Dizide ne kadar süre ile yer alacağı şuan için bilinmiyor. Yetenekli oyuncu dizide Pamir Merdan karakterine hayat verecek.

Ayrıca Seçkin Özdemir’in Kiralık Aşk dizisinde olduğu haberi açıklanır açıklanmaz ünlü oyuncu Twitter da TT listesinde gündeme oturdu. Ayrıca dizi için çekilen fotoğrafların paylaşılması ile sosyal medyayı salladı. Yakışıklı oyuncunun dizi için yenilediği imajını hayranları çok beğendi. Şahsen bende imajını yerinde buldum.

2013 yılında Bir Aşk Hikayesi dizisinde canlandırdığı Korkut Ali karakteri ile sektörde büyük yankı uyandırmıştı. Dizide özellikle ağlama sahnelerindeki performansları ile sektörde oyunculuğundan söz ettirmişti. Türkiye deki en iyi ağlayan erkek oyuncu olarak görülüyor bir çok eleştirmen tarafından ki bence de öyle ağlama sahnelerini izleyin derim böyle oyunculuk olamaz yani.

Yaban Gülü ,Muhteşem Yüzyıl , Al Yazmalım , Bir Aşk Hikayesi , Günahkar , Racon , Acı Aşkdizilerinde yer alan yetenekli oyuncu bundan sonra yoluna Kiralık Aşk ile devam edecek.

Tiyatro asıllı bir oyuncu olan Seçkin Özdemir bildiğim kadarıyla 2005 senesinde başladığı tiyatro ile oyunculuğa adım atmış uzun süre tiyatro yaptıktan sonra dizilerde boy göstermeye başlamıştı.  Ayrıca oyunculuk mesleğinin dışında DJ , sunucu , radyocu kimliği de var.

Çok kıymetli çok eğitimli ve yetenekli bir adamdır. Katıldığı talk şovlardaki içten ve aşırı samimi halleriyle , mütevaziliği ile de dikkatleri üstüne çekmiş bir isimdir.

Umarım hakkında hayırlısı olur çünkü çok ama çok yetenekli bir isim…

Çetin Kaya 

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..