Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Temmuz '14

 
Kategori
Deneme
 

Yalnızım, yalnızsın, yalnız

Yalnızım, yalnızsın, yalnız
 

Bu işte bir yalnızlık var :)


Herkesin ezbere bildiği bir laf vardır, insan her yerde lafını eder hatta bazen tam o lafı gediğine oturtur 'Yalnızlık Allah'a mahsustur' der. Oysa oturup bu lafının üzerine bir kez düşünmemiştir. 

Ama etrafında insanlar azaldıkça da o kelime dilinden düşmez yalnızım, yalnızsın, yalnız aslında hep böyle değil mi ? Oysa hiç kimse tadına varamamıştır yalnızlığın çünkü kimse bir kere olsun ruhunu dinlememiştir, konuşmamıştır ,sormamıştır küçücük de olsa sevememiştir onu. O kadar gereksiz insanları sevmiştir hayatında belki ama kendi ruhunu sevememiştir. Oysa büyütememiştir onu, hayata hazırlayamamıştır. Ne zaman ki hayatdan duygusal bir hastalık kapar. İşte o zaman ruhu kendini göstermeye başlar. Çünkü yaralanıştır. Peki yaralarını nasıl saracak insan. Hiçbir hazırlığı yoktur insanların ölüme hazır olmadıkları gibi ! Hep mutlu olacaklarını düşünürler hep yaşayacaklarını düşündükleri gibi.

Hadi dalın yalnızlılk denizine, ikinizin de buna ihtiyacı var. Yalnızlık kötü bişey değil tadını çıkarın yalnız kalmışken !

 
Toplam blog
: 4
: 294
Kayıt tarihi
: 15.06.14
 
 

En zor anlarda bile kitap okumayı seviyorum, yazmaya yeni başladım :) ..