Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Aralık '11

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Yalnızlıktan korktuğunda bir Kitap seç tozlu raflardan

Yalnızlıktan korktuğunda bir Kitap seç tozlu raflardan
 

SANIRIM HAYATI DEĞİL,HAYATIN YAZIYA GEÇMİŞ HALİNİ DAHA ÇOK SEVDİM!


Bazen öyle anlar olur ki yaşamınızda, kaçmak istersiniz bu bezgin yüzlerden. Bazen kendinizi o kadar yalnız, çaresiz hissedersiniz ki, yanınızda hiç bitmeyen bir nefes olsun istersiniz. Nankördür insanoğlu, hem de şaşırtacak kadar nankör. Ne yaparsanız yapın, hep ister, hep muhalefettir hayata karşı, yaranamazsınız bir türlü işte. Yapımız bu, damarlarımıza işlemiş bu asilik. Aynalara bakmaya korkarız, yüzleşmekten korktuğumuz için. Hiç başka hayatlara bakmak gelmez aklımza. Eee dünya çıkar dünyası olmuş, haberiniz yok mu?

Önceleri telgrafın tellerine kuşlar konarmış, şimdi ise kavgalar, savaşlar, nefretler, ayrılıklar konuyor olmuş. Siz görmediniz mi?

Eğer siz görmediyseniz Türkiye'de yaşamıyor, hayal dünyasında dolaşıyorsunuz demektir.

İşte sen bunları göremeyecek kadar körsen, aynalara bakamıyorsan, yüzleşemiyorsan kendinle, hayat yorduysa seni her haliyle, kalabalık içinde yalnızlıktan korkuyorsan, seç tozlu raflardan bir kitap... Yaşama cesaretini kırmışlar madem, hayatın yazıya geçmiş haline ortak ol, korkma!!! Onlar gerçek hayattaki yüzler gibi acıtmazlar seni. Sadece düşlerine girebilirler...

 

 
Toplam blog
: 35
: 383
Kayıt tarihi
: 03.12.11
 
 

1986 Doğumluyum, Süleyman Demirel Üniversitesi mezunu olup, eğitimime Anadolu Üniversitesi Açıköğ..