Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ağustos '18

 
Kategori
Kent Yaşamı
 

Yalovada Engelli Plajına Saldırı

Yalovada engelli Plajı tahrip edilmiş demir platformlar kırıldı. Daha önce de engelli tuvaleti zarar görmüş.

Bazıları engellileri toplum içinde görmekten hoşlanmıyor. Hemen şunu der. Sizin dernekleriniz yok mu bizim derneklerimiz var. Ama oraların hapsedilen merkezler olmadığını ve bizlerin Eğitim danışmanlık toplantı gibi farklı ihtiyaçlarımızı karşılamak ve bir arada dayanışma kültürünü arttırmak için var.

İşe girmek istersin sizler için ayrı yerler olsa daha iyi olmaz mı bizimle konuşurken bile sesini ve hitap şeklini değiştirirler bazıları. Diğerlerine beyefendi hanımefendi. Bize de ismimizle hitap ederler. İtiraz edince de biz sizi çok seviyoruz. Gözlerim yaşardı.

Yalovada plaja saldırı olmuş tüm Şehirlerimizde engelliler hamileler ve yaşlıların kullanması gereken asansörleri diğerleri kullanıyor ve bize bazen fırsat vermiyorlar. Bebek arabalılar da kullansın. Ama aslan gibi arkadaşlarımız da doluşuyor. Bazen asansörlerin kalabalığından asansörler bozuluyor. Bazılarıda asansörleri pisletiyor. Rezillik.

Plaj demişken yüzmeyi severim. Bu sene yüzmeye gidemedik malesef tek başına gitmek sorun oluyor. Özellikle denizde yön kavramı sıkıntı olduğu için yalnız gitmemeye özen gösteriyorum. Yakın zamanda araba ayarlayıp denize Üyelerimiz ve Aileleriyle birlikte gitmeyi pilanlıyoruz.

Salih Arıkan,Tel: 0506 514 96 93

 
Toplam blog
: 1156
: 67
Kayıt tarihi
: 17.11.16
 
 

1977 Manisa Akhisar'da doğdum. 1986 İzmir Bornova İzmir Körler Okulu'na başladım. 1997 İzmir Karaba..