Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ağustos '07

 
Kategori
İlişkiler
 

Yanıtı mahşere bırakılan sorular

Yanıtı mahşere bırakılan sorular
 

Bir merhaba ile başlar herşey. Ve arkasında güzel bakışlar tatlı tatlı sohbetler. İşte budur belkide bir ilişkiye start veren dinamikler.

Bir merhaba ile başlayan her ilişkinin elveda ile son bulması da tabi gözyaşları ile bitecektir.

Oysa herşey çok güzel başlamıştır ve öylece devam edecektir. Büyüsü bozulmayacaktır güzelliklerin. Kimilerine göre aşkları ölümsüz olacaktır. Ama bu yarışta bir çok aşk yarıda kalacaktır. Bu bir yarışsa ve finish çizgisi ölümse neden yaşarken yarışa son vermek.

İlişkiler hep insanların yaşadığı ve bir türlü aslına erip çözemediği, her defasında ayrı bir heyecan ayrı bir hikaye. Mutlu başlangıç hüzünlü son. Her insan hayatında en azından bir kez olsun böyle aşklar yaşamıştır.

Nedir eksilen, nedir büyüyü bozan? Ne kadar düşünsekte ihtimal deniz gibi işin içinden çıkamazsın ve yanıtı mahşere bırakılan sorular.

Ne dün çözüldü ne de bugün çözülecek en iyisi merak etmemek ve hayatı gelişine yaşamak. Gidene boşver gelene hoşgeldin diyebilmek galiba. Ve biraz da vurdumduymaz olabilmek işin sırrı. Aşk konusunda gamsız olabilmek ve cevabı olmayan soruların peşinde idealist olmamak.

 
Toplam blog
: 22
: 2321
Kayıt tarihi
: 16.07.07
 
 

Konya'da ticaretle uğraşmaktayım. İşim rahat ve basit olduğu için sosyal ve düşünsel olaylara, yaşam..