Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mart '20

 
Kategori
Deneme
 

Yanlış Kişi Hata Değil

Bana uymuyor demiyorsunuz, yanlış kişi diyorsunuz; bu tanımlama sonucu o kişi kötü oluyor; insanları kategorize etmeye ne hakkınız var!

İki uymayanın(siz ona uymuyorsunuz o da size) birlikte yarattığı hayat facia bile olabilir.

Yalan söyleyen biriyle evleniyorsunuz. Şiddete meyilli biriyle evleniyorsunuz. Baskıcı karakterli, cahil, menfaatçi vs. biriyle evleniyorsunuz; sonra bana şunu yaptı bunu yaptı, tabi yapacak çünkü herkes karakterini yaşar.

İnsanlar kötü değil siz size uymayan birini seçiyorsunuz. O kişi kendi kişiliğine uyan biriyle belki sizinle olduğu kadar sorun yaşamayacak.

Yalan söyleyen daha büyük yalan söyler. Şiddete meyilli sizi öldürebilir de. Baskıcı karakterli evden çıkarmaz. Cahil sizi anlamaz. Menfaatçi para için sizi satar.

Siz insanların karakterini çözemiyorsunuz. Herkes yalan söyler; art niyetle (bir şeyi gizlemek için) yalan söyleyen. Şiddete meyilli en kızgın olduğu anda (haklı olarak değil tabi) lan bile diyorsa bitti. Baskıcıyı ilk günden tanırım; sizi kendi belirlediği bir yere götürüyorsa… Ama önerebilir. Keza cahili, menfaatçiyi de ilk günden…

İnsanlar kötü değil siz yanlış seçim yapıyorsunuz. Size hayatı zindan edenler kendilerine uygun kimselerle bu kadar sorun yaşamazlar. Baskıcıysa mesela o kişi de baskıya boyun eğendir, ne sorun yaşayacaklar.

Ben yanlış denilen kişilerin meraklısıyım. Katil ruhlu olmasın ama. Vasatı sevmeyen her tarafı karanlık olsa da bir tarafı yıldızların peşinden koşan ben hata yapmazsam hata olur.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..