Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Mayıs '12

 
Kategori
Güncel
 

Yapay sütten zehirlendiler!...

Yapay sütten zehirlendiler!...
 

Hükümetin ilköğretim okullarına süt dağıtma skandalında yeni gelişmeler ortaya çıkıyor.

Bilindiği gibi çocukların hastanelere yollanması ile eline mikrofon geçiren herkes bir fikir söyledi. Neye göre söyledilerin cevabı ise maalesef ortada yok. Evet, çocuklarımız hükümetin dağıtılmasına izin verdiği sütlerden zehirlendi. Şimdiye kadar tek gerçek de bu.

Şöyle gelişmiş, böyle büyümüş ülkemizde acaba bu sütleri tahlil edip derhal kamuoyuna sebebi açıklayacak bir laboratuvar yok mu acaba? Anlaşılan o ki yok. O zaman insanlar ister istemez spekülasyonlara inanıyor. Dikkat edilirse bütün yetkililer herkesi suçladı, bir tek sütler ve üreticileri suçlanmadı. Neden dersiniz acaba? Yoksa bu üreticiler çok yakın birileri mi, yoksa bilhassa mı korunuyorlar? Maalesef bunlar ülkemizde düşünülmesi gereken şeylerdir.

O aşı skandalı daha belleklerimizde. Bakan aşı olmuş, başbakan ise olmamıştı. O aşıları kim neden getirtti? Hazine ne kaybetti? Sorumlu varmı? Bu sorular hiç sorulmadı bile.

Bu yüzden CHP İzmir milletvekili Dr. Aytun Çıray’ın iddiaları sırf bu pencereden bakılsa bile tüyler ürperticidir. Tabii eğer doğru ise bunları imal edip dağıtanların, onlara göz yumanların, yeteri nce denetlemeyenlerin pek umurlarında olmayacaktır. Onlar baştan beri gündemden uzak tutulmaya özen gösteriliyorlar.

Vekilin iddiaları için: http://siyaset.milliyet.com.tr/chp-li-vekilden-sok-iddia/siyaset/siyasetdetay/11.05.2012/1536305/default.htm

İzmir 2012

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..