Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Mayıs '07

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Yapmayın artık yeter!

Yapmayın artık yeter!
 

Bütün dizi yapımcılarına seslenmek istiyorum. Lütfen yapmayın artık. Dizilerin izlenmesi amacıyla birtakım olumsuzlukları ön plana çıkarmayın.

Anneler gününe topu topu bir gün kalmışken çok seyredilen ve bilinen "Yabancı Damat" dizisinin yeni bölümünde ölümcül hastalığa yakalanmış bir anneyi göstermenin ne gibi bir anlamı olabilir.

Yakın geçmişte annelerini kaybeden ya da ölümcül hastalığa yakalanmış anneleri ile birlikte gün sayan (ölüme) çocuklar yok mu? Ya da evladı hasta olan anneler yok mu?

Bunu da geçtim şimdilerde diziler de başka bir olay daha gündeme getiriliyor. İntihar. Zaten psikolojisi oldukça bozuk, morali sıfırlanmış bir toplumuz. Bu olumsuzlukları böylesine ön plana çıkartmaya ne gerek var ki?

Ayrıca, hayatla mücadele etmek, tutunmak var iken ölümü seçmek niye? Ya geride kalanlar. Bu tip olumsuzlukları ön plana çıkarmanın ne gibi anlamı var.

Yukarıda da belirttiğim gibi annesi, çocuğu, eşi ölüm döşeğinde olan bir çok kişi var. Ya da sorunlarına çözüm bulamayıp da kendilerine çıkar yol arayan: Bu nedenden dolayı kendi canından vazgeçme noktasına gelmiş çok kişi bulunmakta.

Lütfen dizi yapımcıları, dizi bölümlerini çekerken biraz elinizi vicdanınıza koyun. Reyting uğruna böylesine acılarla donatılmış ya da tam tersi görkemli dizi ve dizi bölümleri çekmeyin

Biraz da kendinizi izleyici yerine koyun. Lütfen yapmayın artık yeter.

(Fotoğraf:http://www.dizifilm.com)

 
Toplam blog
: 226
: 1337
Kayıt tarihi
: 26.01.07
 
 

1960 İstanbul doğumluyum. Kitap okumayı, yazı yazmayı, resim yapmayı ve yabancı dil'den Türkçe'ye..