Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Haziran '07

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Yaramın kanını silmeyin, ahirette hesabı sorulacak..

Yaramın kanını silmeyin, ahirette hesabı sorulacak..
 

"Bu can bedende var oldukça dökülen her damla kanın hesabı alınacak" diyordu izlediğim Mehmetçik programında, Kahraman bir Türk askeri..

Biz sımsıcak yatağımızda uyurken, sabahları binbir nazla kalkmakta zorlanırken, onlar karlı dağlarda sabahın ayazına rağmen yüzlerindeki onurlu o ifade ile çıkıyorlar eğitimlerine ve görevlerine, hainlerin peşine.

Türkiye şehitlerine ağlıyorken , onların gözleri " Can sağ iken vatan verilmez düşmana" diyor.. Çanakkalede, Dumlupınarda yurdun her karış toprağını geri almak için boşuna akıtılmadı onca kan. Kimi sevdiğini, kimi ana babasını kimi eşini çocuğunu bırakmış gelmiş, Çerkezi , kürdü, lazı, vs. omuzomuza hain pkk ya karşı nasılda inançla savunuyorlar şu canım vatanı. Türkiye şanlı bayrağımız altında ne mutlu Türk'üm diyenlerindir.. Orduya inancımızın, ve milletçe ırk ayrımı olmadan bağlılılığımızın devlete güvenimizin kırılma noktasına getirildiği bu günlerde , hergün aldığımız şehit haberlerine rağmen " Yıllarca şehit kanlarıyla sulanan bu toprakları vermek olurmu , canım feda olsun sana vatanım" diye inletiyor dağları askerlerimiz..

Evet Türkiye Şehitlerine ağlıyor, ama onlarla gurur duyuyor..


 
Toplam blog
: 15
: 905
Kayıt tarihi
: 18.01.07
 
 

Karadeniz Teknik Ünv. Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümü mezunuyum. Şu an Anadolu Ün..