Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Aralık '10

 
Kategori
Eğitim
 

Yarbay Mustafa dediğin Mustafa Kemal'mi!

Yarbay Mustafa dediğin Mustafa Kemal'mi!
 

Yarbay Albay dediğin!


Merhaba,

tüylerimi diken diken eden bir haberi paylaşmak istiyorum sizlerle. Sabancı Üniversitesi’nde 23 Ekim 2010 tarihinde “Çanakkale Savaşları” konulu bir konferans düzenlenmiş. Konferansta konuşan Prof. Dr. Cemil Koçak, Mustafa Kemal Atatürk ve Çanakkale Zaferi hakkında ağzına geleni söylemiş!

Söylenenler oldukça çirkin. Asıl merak ettiğim ise, böyle bir hakarete, daha doğrusu hakaretlere Sabancı Üniversitesi yönetiminin ve orada eğitim alan öğrenclerin tepki verip vermeyeceği. Söz konusu şahsın konuşmasından bir bölümü aşağıda yazdım. Zaten şu an internette her yerde yazıyor, adeta çalkalanıyor.

"<ı>Bu Yarbay Mustafa, tarih sahnesine tamamen tesadüf eseri çıkmış, aslında onu Alman komutan Gelibolu içlerinde bir yere gözden uzak olsun diye atmış , hayatında 5-10 kişiyi bile yönetmemiştir, zaten şansı yaver gitmeseydi kahve köşelerinde emekliliğini yaşayıp gidecekti”

Yukarıda okuduğunuz kısım tüm söylemleri yanında çok ufak bir kısım. Arama motorlarında "CEMİL KOÇAK YARBAY MUSTAFA DEDİĞİN MUSTAFA KEMAL Mİ" diye aratırsanız olayın vehametini göreceksiniz.

Ülkemde bir profesör, tarih dersleri veriyor ve söylediklerine bakın...!

Sevgiler

 
Toplam blog
: 142
: 1570
Kayıt tarihi
: 17.03.09
 
 

İnternet ve bilişim teknolojileri konularına ilgi duyan, yenilikleri takip eden ve bu yenilikleri pa..