Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ocak '14

 
Kategori
Güncel
 

Yargı adaletini yargılamalı

Yargı adaletini yargılamalı
 

Adalet; Haklıya Hakkını Vermek, Haksıza Haddini Bildirmektir”.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin ‘Adalet’ maskesi düştü. Zaten hiç yoktular.

Ergenekon diye bas bas bağıran, soruşturmaların gizliliği ilkelerini hiçe sayan, medyaya çarşaf çarşaf basın açıklamalarında bulunan, siyasi hükümdarlığın birer mensubu gibi davranan “Yargı Mensupları”. “Adalet”ten korkan “adalet”çiler nitelemesi ile tarih sayfalarında kara bir leke olarak konumlarını çoktan belirlemiş bulunmaktadırlar.

Devlet, gücünü, yetki ve de sorumluluklarını Anayasa ve de yasalardan alır. Hiçbir hükümdarın ve dahi onun vezirlerinin Hacivat ve de Karagözü değildir, devlet görevlileri. Gerçek bu olması gerektiği halde ne yazıktır ki, bugün T.C.’de görünen tablo tam aksini göstermektedir.

Adalet ve Kalkınma Partisi ülkenin devlet yapılanmalarının tamamını parçalama ve de yok etme yönündeki çalışmalarını başarıyla sürdürmüştür. Ve şimdi de “Mülkün Temeli” olan adalet dağıtmakla görevli ve de sorumlu kişileri, kurumları yok etme aşamasına gelinmiştir. Ancak, şunu da hatırlatmalıyım ki Yargı kendi temellerine dinamitlerini bizzat kendisi koymuştur. Hey Beyefendiler! Kraldan çok kralcılık oynayanlar! Siz hiç mi düşünmediniz Türk Milleti gibi bir milletin Genel Kurmay Başkanı’nı ömür boyu parmaklıklar ardına mahkûm ederken. Üç beş kendini bilmez vatan hainin komplolarıyla sözde cezalandırdığınız kişi; Sn. İlker Başbuğ değil, sekiz bin yıllık bir ordunun BAŞ’ıdır. Siz ne yaptığınızın farkında mısınız? Yazık sizleri okutmak için can veren, kan akıtan Mehmetçiğe, şehitlikte kemikleri sızlamakta!

Bebek katili, vatana kast eden, bölücü bir terörist başını masum göstermek için elinizden geleni yapınız. Dokunulmaz hanedanlar listesinde her türlü ihaneti, talanı, yolsuzluğu yapmakta olanlara dokunamayınız. 

Türkiye Cumhuriyeti Yargısı geç kalınmışta olsa bir an önce kendisini yargılamalıdır! Kendi öz benliğine söz geçiremeyen kimseye sözünü geçiremez. Adalet ve Kalkınma Partisi zamanında şu ana dek verilmiş olan tüm hükümler de “mutlak butlan” kapsamındadır. Bu kadarını da beceremiyorsanız, istifa edip onurunuzla yaşayınız!

Haydi, kalın hak ile hakikat ile adalet ile.

 
Toplam blog
: 635
: 614
Kayıt tarihi
: 07.09.13
 
 

Şiiri, yazmayı seviyorum..hepsi bu kadar.. ..