Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Çok fazla düşünen ve ayak üstü çok rahat hayal kurup kendini mutlu edebilen biriyim. Çocukluğumdan bu yana böyleyim. Olumsuzlukları hatırlayamıyorum bile. Nedense beynim kendi kendine reset atma yeteneğine sahip. Kendini sevebilen biriyim.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Bir kadın ve bir ayna

hangi açıdan nereye nasıl bakılacağını bilen ender erkeklerdensiniz.Sizi tebrik ediyor ve sizin gibilerin çoğalmasını diliyorum. Kendinize iyi davranın..

17 Şubat 2008 15:56
Seçimler

içinden geldiği gibi yaşamak kadar huzur verici bir şey olmadığını düşünüyorum.kişi arzularını yerine getirirken vicanen huzur içindeyse mutluluk bu diyebilirim.bazen egoist olmak gerekiyor diye düşünüyorum.bir kere eline geçen yaşam hakkını başkalarını düşünerek neden harcayalım ki.bu yanlış anlaşılmasın.karşındakini üzme pahasına değil...sınırı kendi koymalı insan..saygılar.

11 Ekim 2007 13:22
Karne ve çocuk

yazınızı okurken kendi öğrenciliğim geldi aklıma.olumsuz yönlerin hepsini yaşadım ben.ve bunun kendim üzerinde etkilerini gördüm.8 yaşında bir kızım varve ben kızıma bana davranıldığı gibi davranmıyorum. ama bazende olumlu davrandığımı sanarak yanlış yetiştirmektende korkmuyor değilim.bu konuda öyle çok uzman konuşuyor,öyle kitaplar yazılıyorki ortak noktalarını yakalamak ta zorlaşıyor.anne baba olmak zor zanaat..

09 Ekim 2007 16:32
 
Toplam blog
: 6
: 700
Kayıt tarihi
: 17.08.07