Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Ben gezmeyi seven, gezebildiğim yerleri doğal halleriyle görmeye çalışan biraz da siyasete ilgi duyan bir cennet vatan TÜRKİYE'nin sade vatandaşıyım.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Ahmet Necdet Sezer

Maalessef bu ülkede hiç bir bağımsız olmadığı gibi basında bağımsız değildir. Televizyonlardan gazetelere kadar tüm basın bir baskı altındadır ve bu baskıya dur diyecek bir kişi yada örgüt bulunmamaktadır. Neden m? nedenini sizde yazdınız. Bu ülkenin başına gelmiş ( Atatürk ve inönüden sonra) en demokrat, en bilgili, en saygılı bir cumhurbaşkanı olan Ahmet Necdet SEZER' in konuşmasını tam olarak yayınlayamadılar. Çünkü korktular. Kanaltürk'e yapılanlar bizede yapılır diye. Dün 14 nisan da cumhuriyet tarihinin en büyük mitinglerinden biri vardı. Ve sözde ben bağımsızım diyen hiç bir televizyon kanalı baştan sona kadar canlı olarak yayımlayamadı(kanaltürk ve art hariç). Evet bu basınla ancak bu kadar maalessef. Halkımız en güzel şekilde uğurlamıştır Sn Cumhurbaşkanımızı. Hoşçakal Sn. Cumhurbaşkanım. Ağzına sağlık, canına sağlık, ayaklarına sağlık. Sizi çok ama çok özleyeceğiz.

15 Nisan 2007 14:25
14 Mart'lar

yazınızı okudum, ellerinize sağlık, düşüncelerinize sağlık. Ülkemin sağlıkçı(!) sağlık bakanı doktorları yabancılaştırıyor, aile hekimliğini getirerek ülkemi tıbbi cihaz çöplüğüne çeviriyor, insanların sağlık hizmeti almasını eleştiriyor, hastaneleri özerkleştirerek özelleştirmenin daha doğrusu satmanın önünü açıyor ve bu halkın hala sesi çıkmıyor. Evet 14 Mart tıp bayramı kutlandı ama bence coşkuyla değil acıyla. Bu yaşananlar başka bir ülkede yaşansa o Sıhhiye meydanında yüzlerce değil binlerce doktor, hemşire, sağlık memuru, laborant olmalıydı. Ben Manisa'da yaşıyorum. Tıp Bayramında kutlama yapan ve daha sonra İl Sağlık Müdürlüğüne protesto yürüyüşü yapan sağlıkçı sayısı nekadardı biliyormusunuz.? Sadece 25-30 kişi İşte bu yüzdendir ki bu tıp bayramı hüzünlüdür. Ve çok acil olarak sağlık personelinin bu uygulamalara DUR demesi gerekmektedir. Ülkem için, halkım için, insanlık için, kendi sosyal güvenceleri ve sağlıkları için. Saygılarımla

22 Mart 2007 08:37
 
Toplam blog
: 3
: 825
Kayıt tarihi
: 04.09.06