Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Şubat '09

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Yaşadığın, farkına varamadığın!

Yaşadığın, farkına varamadığın!
 

Hayat, aktı gitti! Ben baktım! Sadece bakabildim o akarken...


Yaşadığın, farkında olmadığın!

Yaşadıkların, yaşamadıklarının yanında bir hiç,

Yaşamak istediklerin, yaşayamadıklarının yarısı,

Yaşadığın, farkında olmadığın!

Aslında yaşadığın, sadece yaşadığını sandığın,

Aslında sadece yaşadığını sandığın,

Hayatın!

Ferdi FİLİZ


Her şey mümkün hayatta… Yenmek, yenilmek. Bırakıp gitmek. Savaşmak… Kaybetmek ya da erkenden pes etmek… Her şey mümkün… Ya ister de savaşırsın. Ya da gözlerini açtığında ortasındasındır savaşın!

Hiç bitmez sanırsın! Bitmeyecek, yenilenecek aşkın! Büyüyüp, öğreneceksin, neler görüp, geçireceksin… Sonunda yeniden doğacaksın ve öleceksin! Komik olma! Yoktur tekrarı hayatın! Bilirsin… Dünyaya bir defa gelirsin… Ya şanslısındır gülersin, ya da şanssızsındır ve mutsuz… Farkında değilsindir çünkü yaşadığının! Kayıp, giderken avucundan yaşadıkların, filmlerde duyduğun o sihirli cümleyi hatırlarsın, ‘ film şeridi gibi geçti gözerlimden hayat ’ ancak bu kez filmlerden farklı bir şey var karşında… Sen ona bakarken son defa, o aldırış etmez gözyaşlarına… Ne kadar ağlarsan ağla, kısa bir zamandır dünyadaki varlığın. Bir gün gelirsin her şeyden habersiz, aynı o gün gibi gidersin! Gözyaşlarıyla doğarsın, yine ağlayarak, uğurlanırsın! Hayat, tekrardır ancak tekrar yaşayamazsın!

Herkesin bir şansı vardır hayatta! Öyle değil mi? İkinci şansı olduğunu iddia eden ya yanılır ya da kendini avutur. Çünkü verilen şansı kullanamamanın sancısıyla, yaşlanır. Düşleyebildiğin kadardır ömür, ya ipsiz bucaksız bir cennet düşlersin önünde ilk adımı atmanı bekleyen, ya da adımını atmışsındır farkında olmadan…

Ferdi FİLİZ

 
Toplam blog
: 12
: 515
Kayıt tarihi
: 22.01.09
 
 

Karşıyaka İzmir 1986 doğumluyum! Lise ve Üniversitede aldığım Radyo tv yayımcılığı eğitiminin ard..