Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Temmuz '13

 
Kategori
Ruh Sağlığı
 

Yaşam, Niyet,Pozitif Düşünce ve Bilinçaltı

Yaşam, Niyet,Pozitif Düşünce ve Bilinçaltı
 

Yaşam, Niyet,Pozitif Düşünce ve BilinçaltıYaşam


Bilinçaltımız çalışırken onu görmeyiz.Bilinçaltımızda gelişimimiz sırasında diğer insanlardan edindiğimiz başlıca programlar vardır.

Bunun önemi de, eğer bilinçaltımızla hareket ediyorsak ve onu çalışırken göremiyorsak, kim olduğumuzu ve ne istediğimizi desteklemeyen programlar çalıştırıyor olabiliriz.Bu programlar bilinçüstündedir.

Buradaki fikir şu; hayat iyi gitmediğinde, pozitif düşünce ile beklentileriniz arasında ilişki bulamıyorsanız, pozitif düşünce ile istediğiniz sağlığı bulamıyorsanız, dışarıdaki dünyayı suçlama eğiliminde olursunuz.

"Bildiğim kadarıyla benim niyetim harika şeyler içindi ve eğer istediğimi alamıyorsam bu benim yüzümden olamaz çünkü benim harika pozitif niyetlerim vardı."

Göremediğimiz şey, farkındalıklı bilincimizi kullanarak pozitif niyetlere sahipken işi bilinçaltımız götürüyordu.Ve genellikle kendimizi desteklemeyen davranışlarla, kendi hayatımızı sabote ettiğimizi, yok ettiğimizi veya kısıtladığımızı göremiyoruz.

Bu neden önemli; çünkü genellikle davranışı kopyalarız."Hayatımı kontrol eden benim dışımda güçler var ve ben bu dünyanın kurbanıyım ve kurban olarak bu konuda br şey yapamam." Buna inandığınız anda siz kurbansınız.

Problem şu; yaşadığınız hayatı sizin kendi bilinçaltı programınızın yönlendirdiğini anlayabilirseniz ve bunun üzerinde çalışmaya gayret ederseniz o zaman bilinçaltı programınızı ve hayatınızı değiştirebilirsiniz.

Şimdi problem şu; biz buna da inanmıştık ve bu da doğru değil.

Yeni Biyoloji ve genetik bilim alanında devrim yaratan "İnancın Biyolojisi" kitabının yazarı Dr. Bruce Lipton

Burcu Barış Künar

 
Toplam blog
: 191
: 1283
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

Başlangıçta sadece su ve onun üzerinde salınıp duran sis mevcuttu.  Baba Apsu ortaya çıktı ve tat..