Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Hukukçu bir anne.  Hayatta her şeyin kontrol edilemeyeceğini zor da olsa öğrendim.  Hayat, kısa bir patika. İnsan okyanusta bir damla. Sıcaklığını kalbinizde hissettiğiniz  hiçbir şey kaybedilmemeli. Ve bazı yolların dönüşü yok. Bunu bilerek yaşıyorsak, problem yok.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
 
Tüm Önerilerim »
Aşağılamak için insanın yüzüne tükürmeniz gerekmez; İlgilenmemek en büyük aşağılamadır

Bence de harika bir yazı. Özellikle son paragraf durumu özetliyor ve artık neden insanlarla iletişim kurup da risk almak istemediğimizi...Ve bu konuyu özellikle araştırdım. Neden sorularının ardı arkası gelmiyor çünkü.. selamlaştığım komşuma bebek hediyesi götürmek için 30 dakika pazarlık yaptım. gel gelme yarın gel öbür gün gel. Tamam dedim daha sonra gelirim. Yok şimdi gel. Fikir değiştirdim gibi bir sürü laf.Kanım dondu. inanın ki nasıl utandığımı anlatamam. Ben ise kimseyi ayırmam. Apartmanın bahçesine girmeyelim diye küsen komşu mu dersiniz.Daha neler neler. Sanırım risk almamak en iyisi. Yukarıda dediklerinizin hepsini yapmış bir kişinin çıkardığı sonuç budur. Diğerleri için önemli olan ne giydiğiniz, ne çıkardığınız, arabanızın markası, eşyanız, vs.. Bu nedenle artık iletişim kurmaya çalışmak onur kırıcı bir hal aldı. Elinize sağlık.

22 Ağustos 2014 20:09
'Milliyet Blog' yaşlanmıyor, Gençler Blog yazmıyor, ancak beğeniyor, paylaşıyor ve yorum yapıyor!

Herkes istediği kadar ve istediği zaman yazabilir. İnsanın her yaş, meslek, ülke, v.s. mensubu insanlardan öğrenecek çok şey vardır. Yaş arttıkça her konuda olmasa da pek çok konuda bilgi, görgü, tecrübe artar. Ancak aksi fikirlere de saygı göstermek gerekir. Ne dedeler yerinde otursun, ne gençler. Türk insanına lazım olan Atatürk'ün kast ettiği gibi sadece çalışmak ve üretmektir. Milliyet blogun bazı yazılarının hiç okunmamasının nedenini toplumun okuma alışkanlıklarına bağlamak gerekir. Şikayet etmek de eleştiri de yazmak da çizmek de yaşlanmak da olağandır. Saygılar.

26 Ekim 2013 11:14
Yalancı Dünya

Bu şiiriniz çok güzel ve derin anlamlar içeriyor. Nihayetinde toprakla dümdüz olduktan sonra bunca çaba, bunca acı, bunca iş neden diyor insan. Ve hayatta en zor iş insan olmak bence. Para, pul, sağlıktı çocuktu derken, toprakla buluşuyor insan. Ne kadar yersen ye, toplayacağın nafaka kapasiten kadar ve dünya tarif edilemez bir anlamsızlıkta ya da anlamda. Satürn'den çekilen Dünya resmine bakmanızı tavsiye ederim. Dünyanın küçüklüğü, evrenin büyüklüğü, insanın yokluğu, Dünya'nın insan karşısında özellikle zaman bazında büyüklüğü ve yine insanın küçüklüğü nefes kesiyor. Sevgiler sayın meslektaşım.

03 Eylül 2013 11:13
 
Toplam blog
: 82
: 6114
Kayıt tarihi
: 20.05.12