Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Şubat '14

 
Kategori
Oyunlar
 

Yaşam denilen 2 kişilik oyun

Yaşam denilen 2 kişilik oyun
 

İki Kişilik Oyunlar


Gözümüzü dünyaya açar açmaz buranın bir oyun olduğunu biliyorduk. İnsanlar ve eşyalar ise en eğlenceli oyuncaklarımızdı ve insan her zaman yanına birilerini aradı. Yalnızlığa hiçbir şekilde katlanamadı. Kendine bir eş arayışı da bundandı. Öyle ki ona daha eline bebeği alır almaz evcilik öğretildi. İşte tam da o zamanlarda başladı hayatımızdaki 2 kişilik oyunlar.
 
Günümüzde 2 kişilik oyunlar için o kadar çok çeşit var ki! Çocuk oyunlarından kart oyunlarına, tavladan satranca kadar aklımıza gelebilecek her türden her oyun hemen hemen 2 kişiyle oynanıyor zaten. Zamanı eğlenceli hale getirebilmek ve aynı zamanda sevdiklerinizle geçirdiğiniz zamanı anlamlandırmak istediğinizde hemen bu oyunlara başvurursunuz. 
 
Siz de hemen istediniz an herhangi bir arama motorunda bu oyunları aratabilir, eşinizle, arkadaşlarınızla ya da ailenizle çok daha zevkli dakikalar geçirebilirsiniz. Hem siz tek başınıza geçireceğiniz zamandan manevi açıdan daha dolu dakikalar geçirin hem de insan ilişkileriniz güçlensin. Keyif dolu iki kişilik oyunlar zaten böyle oyunların amacı bizi birbirimize yakınlaştırmaktan, aramızdaki bağları güçlendirmekten başka ne olabilir ki?
 
Toplam blog
: 19
: 282
Kayıt tarihi
: 28.04.13
 
 

2004 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi iktisadi İdari Bilimler Fakültesinden mezun olduktan son..