Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Mühendislik eğitimimden sonra (2002), örgütsel davranış alanında yüksek lisans yaptım (2005). 15 yıl boyunca insan kaynakları, eğitim ve yaşam koçluğu alanlarında çalıştım. Amacım hep insanların, insan üstü hakikatlerin farkına varmalarına vesile olmak ve kendi potansiyellerini keşfedip kendileri, sevdikleri ve tüm insanlık i..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Öğrenen organizasyon uygulaması ve sanatı

merhabalar,
beşinci disiplin beni de gerçekten en fazla etkileyen kitaplardan biriydi. aradan yıllar geçse de, geçerliliğini yitirmeyecek bir klasik olduğunu düşünüyorum. siz de bu kitabın tüm disiplinlerini akıcı bir dille blogunuza eklemişsiniz. teşekkür ederiz. çalıştığınız kurumda, bu disiplinleri uygulayabiliyorsanız, biraz da uygulama örneği verirseniz sevirinim.
teşekkürler.

15 Eylül 2007 12:25
Meslek seçimi önemlidir...

insanların çoğunun sahip oldukları yeteneklerle birden fazla işi iyi şekilde yapabileceklerine inanıyorum. bu işlerin hangisi olduğunu seçip, istek sırasına göre önceliklendirmek, hatta sadece bir tanesini parlatmak güzel olabilir. bu konuda ne düşünüyorsunuz? doğru seçim için ne gibi yöntemler kullanıyorsunuz?
teşekkürler

12 Eylül 2007 20:32
Çırılçıplak olmak

her şeyin bir bedeli oluyor hayatta. resim değişse de, çekilen sıkıntı değişmiyor. insan idealleri doğrultusunda zahmet çektikçe olgunlaşıyor.

12 Eylül 2007 20:28
 
Toplam blog
: 39
: 757
Kayıt tarihi
: 07.08.07