Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ocak '07

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Yaşam kutsaldır.

Yaşam kutsaldır.
 

Dış güçler yine Türkiye üzerine oynanan oyunu sahneye koymaya başladılar. Bu cinayeti şimdi bakın nasıl kullanmaya çalışacaklar. ABD 'ki Ermeni lobisi Türkiye'nin soykırımı tanıması için kullanacağını açıkladı. Bu ülkede gazeteci öldürerek hiç bir yere varılamayacağını, olsa olsa Türkiye'ye zarar vereceği aşikardır. Vatanını, milletini seven hiç bir kimsenin böyle bir cinayeti düşünmesi bile olanaksızdır. Bu vatan hepimizin ve yaşam kutsaldır.

Hrant Dink'i katleden, arkadan kahpece sıkılan üç kurşun ona değil benim vatanıma, milletime, vatandaşlarıma sıkılmıştır. Böl,bölemiyorsan, içten proke et. İşte dış mihraklar, evet dış mihraklar diyorum, çünkü vatanını milletini seven bu cinayeti işleyemez, beyni yıkanmış, kısır döngü içinde yüzyıllardır ülkemiz üzerine oynan bu oyunların en son oynananıdır, bu oyun.Ama sonuncusu olmayacak, çünkü konumu itibarı ile güçlü Türkiye bir çok dış mihrakları rahatsız etmektedir. Tüm vatandaşlarımız bu cinayetle birlik içinde olduğumuzu tüm Dünya'ya göstermek zorundayız.

Cinayeti işleyen ve azmettirenler bir an önce bulunarak, Türkiye demokrasi sınavını geçmelidir. Ama kendi Ermeni vatandaşını koruyamamıştır. Bunda da yine sınıfta kaldık.

ABD, Fransa ve diğer ülkeler hatta AB bile bu cinayeti kullanarak Türkiye'ye bir çok sorunlar yaşatacaktır.

Bir an önce cinayetin arkasındaki güçler bulunup ortaya çıkarılmalıdır.

 
Toplam blog
: 319
: 6405
Kayıt tarihi
: 14.06.06
 
 

25.08.1963 İstanbul doğumluyum. A.Ö.F İşletme mezunuyum. 8 sene profesyonel kalecilik yaptım. (Ey..