Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Aralık '07

 
Kategori
İlişkiler
 

yaşam nehrinde rafting

yaşam nehrinde rafting
 

Zaman inanılmaz bir şekilde akıp giderken, nedense hala “keşke” veya “amann” mantığı içinde debisi yüksek yaşamda sıkışıp kalıyoruz.

Bir çok kişi bu sıkışıklık içinden yavaşça sıyrılmak yerine akıntıya kaptırıyor(uz) kendini(mizi). Dedim ya debisi yüksek bir yaşam içinde, dalgalar, türbülanslar, inişler, çıkışlar ve azgın sular yerine ise acımasız bir zaman.

Unuttuğumuz bir şey var, “bütün nehirler gibi yaşamda çok güzeldir, yaşamında çok güzel ve özel anları vardır, yaşamında içi heyecanla dolu, yaşamında içi zevkle, neşe ile doludur.”

Peki yazdıklarımızla düşüncelerimiz, düşüncelerimizle yaşadıklarımız, yaşadıklarımızla tepkilerimiz uyuşuyor mu? Maalesef! Dedim ya akıntıya kapılmış ve bu akıntının içinde heyecan arıyoruz. Bazen bakar kör, bazen duyar sağır oluyoruz.

Ve bir şeyi unutuyoruz, yaşam içinde “Rafting” yaparken samimiyeti, içtenliği, dostluğu. İnanın yaşam gerçek görüntüsü ile karşınıza çıkacaktır, rüzgarı ile bizlere destek olacaktır. Bu yaşamda bizlere ivme kazandıracak rüzgar ise dostlarımızdır.

Katılır mısınız bilmiyorum ama yaşamı bizlere sevdiren, güldüren dostluklarımız değil midir? Dostluklar ise sahtelikleri hiç kaldırmıyor.

Yeter ki karşınızdakini, bir arkadaşınızı veya dostunuzu oyaladığınızı, kandırdığınızı asla düşünmeyin, merak etmeyin o da sizi sevdiğinden, hala dost olarak gördüğünden sessizdir, hala sizi kaybetmek istemiyordur, sımsıkı sarılmıştır dostlugunuza ve hala kendisi için değerli olduğunuzu, düşündüğünüzden çok daha değerli oldugunu bilin.

Evet, nehrinizi seçin ama gelin birlikte, dostlarla, dostlarımızla birlikte küreklere asılalım.


Resim:www.scoweb.de

 
Toplam blog
: 110
: 811
Kayıt tarihi
: 12.03.07
 
 

Hayatta iki şey vardır; masallar ve sonuçlar. (Erol Aslan)      ..