Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1987 İzmir doğumluyum. İngiliz Dili ve Edebiyatı 3.sınıf öğrencisiyim. Bu bölüme girmemle birlikte yazı çalışmalarım başladı ve devam ediyor. Umarım burada paylaştıklarım ve benimle paylaşılmak istenenlerle kendimi daha da geliştiribilme fırsatı bulabilirim.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Devrik cümle

Bu şiirinizle birlikte diğer yazılarınızı da okuma fırsatı buldum. Başta bu şiir olmak üzere kullandığınız semboller gerçekten güzel, bence yazmaya devam etmelisiniz.

17 Ağustos 2008 17:57
Kuleden düşünce

Şiirin neden bu şekilde çıktığını anlamış değilim, bölümler iç içe geçmiş. benden kaynaklanan bir hata ise okuyuculardan özür diliyorum.

18 Temmuz 2008 12:06
Geri çekim

sevgili Matilda, şiiri senin bakış açınla da değerlendirebiliriz çünkü biliyoruz ki şiirlerin anlatmak istedikleri konusunda kesin bir cevaba ulaşmamız mümkün değildir, ben de bu nedenle okuyucuda uyanan duygu ve düşüncelerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Benim anlatmak istediklerime gelince; zaman ne kadar ilerlerse ilerlesin, hangi çağda bulunuyorsak bulunalım aslında bunun pek de bir önemi yok. Her ne kadar "anı yaşamalı insan" diye önerilerde bulunsalarda insanın geçmişinden tamamen kopması mümkün değil ve ben bir şekilde bu ilerlemenin de bir sonu olacağını, birgün insanoğlunun başladığı yere (doğum olarak da analiz edilebilir) yani en ilkel taş çağlarına tekrar döneceğini sanıyorum. Her başlangıcın bir sonu vardır (bu da ölümü sembolize eder) belki bundan çağlar sonrası-uzay çağı olarak da adlandırılan zamanda son bulacaktır herşey.

22 Haziran 2008 19:22
 
Toplam blog
: 7
: 541
Kayıt tarihi
: 06.06.08