Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Kasım '10

 
Kategori
Deneme
 

Yaşam

Yaşam
 

Yaşamın ortasında çeşitli karakterler var. Kimimiz kaderin ağlarının tam ortasına düşmüş, kimimiz bozgun yemiş, kimimiz durgun denizde sakin ve anlaşılır yaşamlarda. Yokuşun çıkışında da olabilirsiniz, inişinde de. Yokuş çok dik ve tırmanması eziyetli olabilir. Elleriniz ve tırnaklarınız kanar. Yokuşları çıkarken, bazen yürüyüş mesafelerini ayarlamak elimizde olabilir, bazen olmaz. Olan ve olmayanları belirlemek her zaman mümkün olmayabilir. Kimi zaman yangınlar içerisinde yaşarsınız inişe geçmiştir artık. Kimileri hep düz yolda yürürler, yavaş ve emin adımlarla. Soluk soluğa değil temkinli ve ağır.

Bazen yürüyüş mesafelerini ayarlamak elimizde olabilir, bazen olmaz. Oluşan ve oluşamayanları belirlemek her zaman mümkün olmayabilir.

Mevsim sonbahar güzel havaların sonu. Güz mevsimi, yaprakların yeşilden sarıya dönüp, döküldükleri bu mevsim, hüzünlüde olsa güzel. Güzel şeyler, bakan gözde, gören yürekte, görebilirsen eğer. Güneş asla bu kadar sıcak olmayacak ilkbahara kadar belki ama hep bizi aydınlatacak hava biraz soğuk da olsa......

 
Toplam blog
: 259
: 442
Kayıt tarihi
: 23.04.09
 
 

Merhaba ben Manolya. Edirne doğumluyum. Eğitim'e hizmet ediyorum ve bu yolun gönüllüsüyüm.Şiir yazma..