Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1961 de Artvin ili Ardanuç ilçesinin şirin bir köyünde sonbahar günü dünyaya gelmişim. 1981 de İstanbul'da Sağlık Kolejini bitirdim. 21 yıl yurdun çeşitli yerlerinde hizmet ettikten sonra emekli oldum. Emekli olduktan sonra ilkyardım eğitimleri veriyorum. 4 yıldır Antalya'da ikamet ediyorum. Gezmeyi, kitap okumayı, müzik dinl..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Yerli Malı kullanmalı mı?

Yerli malı kullanmalı fikrinizi sonuna kadar destekliyorum. Ne yazık ki gençlerimiz ve çocuklarımız hep markalara takılıyorlar. hele gıda maddeleri. Bizim ülkemizde ki ürünler bana göre dünyanın en iyileri. Alışverişe gittiğim zaman özellikle yerli malı istiyorum. Satıcılar ise hemen ithal malları övüyorlar. Bu konuda toplumsal bir seferberlik başlatılmalı diye düşünüyorum. Nermin Albayrak

09 Eylül 2011 00:03
Kütüphane hakkında düşüncelerim

Evet kütüphaneler insanların hiç işlerinin olmadığı uğramadıkları yerler haline geldi. peki bunda bizim hiç mi suçumuz yok. belki de artık dikkat çekemiyoruz. Toplum olarak kitap okuma yada bir konu hakkında araştırma alışkanlığımız yok. abuna bir yerden başlayamazmıyız. Örneğin çocuklarımızın ödevi olduğu zaman onların elinden tutup ya okul yada il, belde veya ilçelerdeki kütüphanelere götürüp orada araştırma yapmalarına yardım etsek. Oysa biz kolayını seçip hemen interneti kullandırıyoruz, haksızmıyım?

30 Mart 2011 12:38
 
Toplam blog
: 9
: 1440
Kayıt tarihi
: 05.02.09