Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Buğular saçarak usul usul kaynayan kazanın güzelliğini, beyni büyüleyerek, duyguları tutsak ederek insan damarlarından süzülen sıvıların ince gücünü anlamanızı beklemiyorum… Size ünü şişelemeyi, zaferi imbiklemeyi, ölümü bile durdurmayı öğretebilirim…Bugün kederliyim beterim bugün... Tatlı bi sarhoşluk var üstümde..

Devamı
 
 
Evvel zaman içinde

ne rejimler yıkıcaktır o körpe bedenin bilmektemisin? Büyüyeceksin masalların uzak diyarlarda yaşayan prensesi olacaksın, bekleneceksin ama 7 cücesi olmayan pamuk prenses gibi hiç bir zaman gelmeyeceksin... başkaları neyinse sende başkalarının onu olucaksın sen burda bitmiş bir aşkın despot rejimini yaşarken başkaları senin yıktığın masalların hayal kırıklığını yaşayacak...Kimileri acıyacak kimileri kurban adayacak ama sen hiç bir zaman var olmayacaksın... Büyüyeceksin birileri sana prensesim dediği zaman artık masallara inanmıyorum deyip onun içindeki çocuğun kör katili oluvereceksin işte o gün geldiğinde burdan çok uzaklarda başka büyüklerin büyümüş yürekleriyle sarıldığı bir zamanların kül kedisi yarınlarınsa harikalar diyarından çıkmış Alice' i olucaksın... İşte o gün geldiğinde çocuğuna bir vaarmış bir yokmuş diye başlayan bir yazı okuyacaksın... :) uykusuz uykusuz otobüste bu kadar oluyo artık kusura bakma devam et bakalım benide beklemeye aldın takipçinim...

09 Haziran 2007 06:00
Karmakarışık 1

O kadar çok soru sormuşsun ki sana vereceğim cevaplaradn kendime bir blog oluşturabilirim... Şunu söyleyim önce sana aşk taksiye binip gitmek ve onu durdurmasını istemek değildir aşk o taksiye binmemeyi defalarca yılmadan tercih etmektir. neden birisi daha çok sever demişsin ya hani kapasite meselesidir bven bu kadar severim sende benim kadar ama varımız yoğumuz o kadardır işte. güzellikler elimizin ucunda değil yüreğimizin içindedir. ve insan değişken bir varlıktır her değişişi başka sevmeleri getirir ayrılmak insanı canavarlaştırmaz aksine içindeki canavarı kaybettirmelidir. Mutluluyken sarhoşluk ise suya bile gerek duymamaktır çünkü aşkın şarabından içmişsindir. Aşk ütopiktir tek kişiliktir fakat bunu kabullenirsen mutluluk ebedidir... En çok sevdiğim konudur ilişki yaşım küçükte olsa yazacak bir şeylerim var sanırım başlasam iyi olacak :)

09 Haziran 2007 05:49
 
Toplam blog
: 0
:
Kayıt tarihi
: 28.11.06