Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Nisan '09

 
Kategori
İlişkiler
 

Yaşanmış bir aşk hikayesi! (aşk-yalan-ihanet) Bölüm-1

Yaşanmış bir aşk hikayesi! (aşk-yalan-ihanet) Bölüm-1
 

Yaşanmış gerçek bir öykü...


“Sevgi neydi? Sevgi insan eliydi, sevgi iyilikti, sevgi emekti.” (Selvi Boylum Al Yazmalım)

1.BÖLÜM

2 genç nette tanışırlar ve aynı ilde bulunmaktadırlar. Her gün nette sohbet etmeye başlarlar. Genç kızın tavırları, sohbeti, mimikleri delikanlının hoşuna gitmektedir, hatta genç kızın mimiklerinin taklidini bile yapmaktadır. Biraz zaman sonra delikanlı artık yüz yüze görüşmek istediğini ister. Genç kız ise bu davetini hep reddetmektedir. Sonuçta yeni tanıyor, azda olsa nasıl biri olduğunu öğrenmeye çalışıyordur.

Biraz zaman sonra delikanlı kızı ikna etmiştir. Sanal üzerindeki tanışma sona erecektir.

Kızdan numarasını ister fakat kız vermez, onun vereceği numaradan ona ulaşabileceğini söyler. Randevu günü genç kız konuştukları yere gitmiştir fakat delikanlı yoktur ilk defa arayıp sesini duyacaktır fakat tele cevap vermez, uzun çalmadan sonra cevap verir delikanlı. Genç kız, kendini tanıtır beklediğini ve nerde olduğunu sorar. Delikanlı özür dileyerek gelmek üzere olduğunu, telefona cevap vermeme nedeni de özelden gelen aramaları yanıtlamaması olduğunu dile getirir. Genç kız, koşuşturarak geldiğini görür delikanlının, selamlaşırlar ve bir yerde sohbet etmek için otururlar.

Yüz yüze ilk defa görüşmenin verdiği tedirginlikle kısa kısa sohbet başlar. Birbirlerine soru sorarlar, kendilerini tekrar tekrar tanıtırlar ve şakalaşmaya dahi başlarlar. Delikanlı o sırada iç cebinde çok güzel bir gül çıkarır, daha önce nette bu konuda konuşmuşlardı genç kızla o yüzden genç kız çok şaşırır, mutlu ve şaşkın bir ifadeyle teşekkür eder. Artık gitme zamanı gelmiştir ve kalkarlar. Delikanlı nette iken sürekli sorduğu soruyu muzip şekilde yinelemektedir “ yarın buluşuyor muyuz” genç kız gülümser “ olmaz, başka sefere” der.

Delikanlı kızın numarasını sonunda almıştır. Gecenin bir vakti genç kızın telefonu çalar, uykulu vaziyette genç kız telefonu açar, karşısında yine muzip delikanlıdır. Uyku sersemi genç kızı güldürür öyle hoş muhabbet konuşturur. O günün sabahı delikanlı tekrar arar.Genç kız, dün gece onun aradığını bilir ama uyku sersemi ne konuştuğunu dahi hatırlamadığını söyler gülerek “ ya sen dün aradın ama ben hiçbir şey hatırlamıyorum” der. Delikanlı: “ beni çok sevdiğini, bensiz yapamadığını, beni özlediğini söyledin” der. Gülümserler biraz konuştuktan sonra telefonu kapatırlar.

Zaman ilerlemektedir. Artık birbirlerine daha yakındırlar ve sanal diye bir şey kalmamış reel olarak hayatlarını devam ettirmektedirler. Güzel bir ilişkiye başlamışlardır. Her gün görüşüyorlardır artık.

Genç kız, delikanlı için elinden gelen her fedakarlığı yapmaya başlamıştır. Uzun görüşemeyecekleri gün bile, genç kız bir fırsatını bulup onun işe gideceği vakit veya iş çıkışlarında bile onu görüyor, gelmesini bir köşede oturup bekliyordu. Genç kız çalışıyordu ve sırf delikanlıyı görebilmek için bahaneyle çoğu zaman erken çıkıyor onu bir şekilde görüyordu…

Her şey hızla gelişmeye devam etmektedir. Artık ne yapacaklarsa bile hep birlikte yapıyorlardı. Alışveriş, sinema, konser, iş görüşmesi, hastaneye gitmek…Bazen bir arkadaşlarında görüşüp tv, film izliyorlar daha sonra delikanlı genç kıza dolu dolu sarılıp ayrılıyorlardı. Yollarda çocuk gibiydiler, merdiven olan yerlerde koşturarak gidiyorlar, herkes onlara bakıyordu. Her zaman birlikteydiler, 1 ay içinde bile nerdeyse ancak 1 gün görüşmüyorlardı. Genç kız ilk defa annesi ile bir konser zamanı tanıştırmıştı delikanlıyı, ayıp olmasın diye kaçamak kaçamak el ele tutuşuyorlardı annesinin yanında çok güzel eğleniyorlardı…

O kadar çok anıları olmuştu ki, anlatılmakla bitmezdi. Onlardan biri mesela; bir gün genç kızın arkadaşının söylediği bir yer vardı Aşk Tepesi, oraya gitmeye karar verdiler. Fakat arkadaşı yanlış tarif etmiş, gittikleri yer dağ başı gibi, hatta çöplük denecek bir yer çıkmıştı, o kadar çok gülmüşlerdi ki buda onları gülümsetecek bir anı olarak kalmıştı.

Her şey böyle günlük gülistanlık değildi tabiki, genç kız sadık, sevgisine sahip çıkan biriydi. Delikanlı ise biraz yaramazdı, cep telefonu hep sessiz modun da olur, görüşme boyunca hiç telefonuna bakmazdı...

...

 
Toplam blog
: 57
: 2010
Kayıt tarihi
: 26.03.09
 
 

26 yaşındayım (06.02.1984) Ankara'da ikamet etmekteyim. İşletme Fakültesi mezunuyum. Özel bir şirket..