Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Eylül '07

 
Kategori
İnançlar
 

Yaşar Nuri hoca’dan bazuka!

Yaşar Nuri hoca’dan bazuka!
 

Bazuka (bazooka), II. Dünya Savaşı sırasında kullanılan ABD yapımı piyadece taşınabilen anti-tank silahı. Kullanıldığı dönemde ABD piyadelerinin ana tanksavar silahı olmuştur. Yüksek patlayıcı anti-tank (High Explosive Anti-tank/HEAT) savaş başlığına sahip ilk anti-tank silahlarından biridir.( Vikipedi)

Anka ajansı bir haber geçti. Halkın Yükselişi Partisi Genel Başkanı Profesör Yaşar Nuri Öztürk <ı>“Kur’an’ın anladığı manada bir dinden söz ediyorsak, Türkiye dinsizliğe doğru gidiyor” demiş…

İktidar karşıtları ise “Türkiye’yi Malezyalaştırıyorlar” diye kıyametleri koparıyor…

Bir zamanlar “ Din elden gidiyor!” diye feryat figan kendini yırtanların yerini bugün “ Laiklik elden gidiyor” diyenler aldı. Prof. Öztürk’ün aşağıda okuyacağınız açıklamaları ise şapkaları bir kez daha öne koyup düşünmemize neden olacak türden!

Her zamanki gibi halkın kafası yine karmakarışık. Geçtiğimiz yıllarda tüm medya’nın peşinden koşturduğu ve ekranına çıkarmak için 40 takla attığı Yaşar Nuri Hoca’yı bu ramazan süresince TV ekranlarında göreniniz var mı?

Din uleması’da modaya uydu. Bir yıl yaşar Nuri modası, diğer yıl, Beyaz Hoca, sonra Demircan hoca, ardından Hatipoğlu… Bu yılın trendi O. Yani Nihat Hatipoğlu.

İlginç olan her birinin Kur’an’a yaklaşımı farklı. Hepsi’de ilim irfan sahibi!

Oysa Kur’an bir tane.

Yaşar Nuri Hoca ne demiş :

<ı>“Kur’an'ın anladığı manada bir dinden söz ediyorsak, Türkiye, İslamsızlaşma anlamında bir dinsizliğe doğru gidiyor. Türkiye'yi taşıdıkları yer şirktir, din değil. Kur’an'dan ve Hz. Muhammed'den onay almayacak sahte bir dini, morfin gibi kullanıp Türkiye üzerinde her istediklerini yapıyorlar, hurafe dinini anestezi gibi kullanıyorlar

İşte “hopalaaaa” tam burada kullanılacak!

Materyalizmin babası kabul edilen Karl Marks ne demişti?!

Yaşar Nuri Hoca Komünistleşiyor mu dersiniz?!

Son yıllarda ‘türban’ adı verilen ve değişik tarzda bağlanan baş örtüsünün ise Müslümanlık'la ilgisinin olmadığını belirten Prof. Yaşar Nuri Öztürk, <ı> "Bize, 'İslam’ın diğer taraflarını bırakın; size bol cami yapmak, hanımların başını burmak kâfidir' diyorlar.”

Deyip çok ciddi bir iddiada bulunuyor <ı>“ Hanımların başındaki rahibe kıyafetidir. Saint Paul'ün İncil'e soktuğu kıyafettir. O bizim Müslüman insanın örtüsü değildir. Müslümanlara din diye başka bir şey bırakmadılar” deyip şöyle devam <ı>ediyor “Kur’an’ın anladığı manada bir dinden söz ediyorsak, Türkiye dinsizliğe doğru gidiyor.Türkiye’yi taşıdıkları yer şirktir, din değil. Biz yıllarca buna karşı mücadele verdik. Ama şimdi Türkiye doğrudan doğruya müşrik zihniyete, şirk zihniyetine doğru gidiyor. Yelken açmış gidiyor hem de. Zaten Kur’an’dan ve Hz Muhammed’den onay almayacak sahte bir dini, morfin gibi kullanıyorlar” deyip sürdürüyor yaylım ateşini <ı>“Türkiye’de iki büyük operasyon yapılıyor. İslam’ın, antiemperyalist ruhunu yok etmek istiyorlar. Her 50 metreye kurulan camilerde bu ruhu katlediyorlar. ‘Cami ve bu örtü size din olarak yeter’ deniyor. Müslümanlara din diye başka bir şey bırakmadılar.Türkiye örtülü bir şekilde sömürgeleştiriliyor.” Derken, Başbakan Recep Tayip Erdoğan ABD’de Lopezli İFTAR YEMEĞİnde Şarap ikram edebiliyor. Valla Ben Tv habercilerinin yalancısıyım.
Yalan ise günahı onların boynuna…

 
Toplam blog
: 126
: 1276
Kayıt tarihi
: 10.09.06
 
 

48 yıldır yaşıyorum.Gazeteciyim, müzisyenim, babayım... Önce insan ve iyi bir yurttaş olabilme çab..