Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Aralık '15

 
Kategori
Güncel
 

Yaşar Nuri ve "Putin'in tırnağı" olmak!

Yaşar Nuri ve "Putin'in tırnağı" olmak!
 

internetten alınmıştır


İlahiyat profesörü Yaşar Nuri, Kuran'dan aldığı ilham(!)la ilan etti: İslam coğrafyasında Putin'in tırnağı olacak adam yok!...

Hoca, Putin'in "mümin kokusu" yaydığını söyleyerek (artık nasıl kokladıysa) başladığı konuşmasında hızına alamıyor ve sonunda, kendi tabiriyle, "Yaşar Nuri jargonu"nu patlatıyor: Müslüman aleminde Putin'in tırnağı olacak adam yok!!!

Şimdi, buna diyeceksiniz??... Hadi Putin'i bir Erdoğan muhalifi olarak sevdin, beğendin; hatta ülkenle savaş halininde olmasına ramak kalmışken destekledin...

Tamam da, işe İslamı ve Kuran'ı niye karıştırıyorsun be hoca!!... Kuran'ın hangi ayetinden, hangi suresinden ilham alarak Suriye'de Müslüman Türkmen kardeşlerimize bomba yağdıran bir adamın "tırnağına" kurban oluyorsun!

Putin'e destek olmak serbest bu ülkede... CHP'li bir milletvekili de gidip Putin'in televizyonlarında Türkiye aleyhine konuştu.

Aynı adam, Türkiyenin İranla bir savaşması halinde İran'ın yanında savaşırım da demiş... Rusya'yla savaşırsa kesin bu defa da Rus'un yanında yer alacak... Bir tek destek olmayacakları ülke varsa o da kendi ülkeleri!!..

Türkiye'de gittikçe artan Tayyip Erdoğan diktatörlüğüne(!) rağmen, ihanet etme özgürlüğü de artıyor...

Yani, bu ülkenin TBMM'si çatısı altında, yine bu ülkenin savaş durumunda olduğu ülkelere açık destek verebilir, onların yanında yer alabilirsin... Özgürlüğün bundan ileri sınırı olabilir mi??

Ya da kırk yıllık İlahiyet prof'u olursun, sonunda bütün Kuran ilmin(!), acımasızca Müslüman katleden bir eski Komünist'e "tırnak" olmak da biter!!...

Burası Türkiye, özgürlükler ülkesi.... Bu ülkede bu kadar siyasal, bilimsel ve dinsel özgürlük sahibi olmak mümkün... Yeter ki, özgürlüğün düşmandan yana olsun!

Tayyip Erdoğan diktatörlüğü(!) gerek siyasileri, gerek hocaları, gerek bölücüleri öylesine "özgürleştirdi" ki, demokratik ülkeler diktatörlüğe geçmek için sıraya girecekler!!!

İhanetin, hayasızlığın adı "özgürlük" olunca, sınırlarını çizmek de kolay olmuyor!

Kırım'da, Ukrayna'da,Gürcistan'da ve Çecenistan'da devlet terörü estiren Putin, şimdi de Suriye'de sivil Müslüman katlediyor ama bizim ülkenin "vatanseverleri" adamın arkasında hizaya geçiyor.

Hatta, hizaya da geçmekle kalmıyor daha da ileri giderek onu, tüm Müslümanların (belki de tüm dünyanın) lideri olarak seçiyor!!... KGB'nin Türkiye içinde çok iyi çalıştığı açıkça belli oluyor yani...

Putin, densizliğini biraz daha artırır da Türk Devleti üzerine gelmeye devam ederse, bu "KGB insanları", onu ya "Çar" olarak ya da "Şah" olarak karşılayıp başına taç geçirmeye hazır görünüyorlar.

Tayyip Erdoğan'ı "Sultan" olmakla itham eden bu şaşı bakış açısı, Rus Putin'ini "Şah" olarak görmeye can atıyor... Mücadeliyi bir Sultan ve Şah(Çar)mücadelesi yapmaya hazırlar.

O zaman bu bahtsızlara soralım: Tarih'te Şah ve Sultan savaşını kim kazanmıştı!!

Bu "çıldırmışlara" bir kere daha Çaldıran'ı hatılatalım... Çaldıran'da kim bozguna uğramıştı!...

Ve güncel haberi verelim: Yavuz Sultan Selim köprüsü çatılmak üzere!!..

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..