Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Haziran '14

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Yaşasın bugün cumartesi yazıları (Damarıma basma istersen!)

Yaşasın bugün cumartesi yazıları (Damarıma basma istersen!)
 

John Wilhelm


Bir varmış, bir yokmuş. Gözü dışarda olan hainlerin, gözü içerde olanlara bir pula sattığı güzeller güzeli bir ülke varmış. Bu ülkede kimler yaşamazmış ki? Pamuk prensesler, yedi cüceler, külkedileri, rapunzeller, kibritçi kızlar, ali baba ve 40 haramiler...
Bunların hepside kendini 1001 gece masalında zannederek yaşayıp giderken Ali babanın haramiler tarafından altedildiğini, Pamuk Prensesin üvey anasına methiyeler düzerek onun hizmetine girdiğini, Rapunzel'in kendisini kurtaracak tek şey olan saçlarını sonuna kadar kazıttığını, Külkedisinin artık ayağına giyecek tek bir ayakkabısı bile kalmadığı için kötü yollara düştüğünü, 7 cücelerin 7 akillere dönüştüğünü ve kibritçi kızın soğuktan korunmak için sığındığı evde çarşaflara büründüğünü görüp, hepsi birden ne oluyoruz demişler.
Fakat herkes öylesine uyku sersemi olmuş ki; herşeyi boşverip, tüm masallardan vazgeçmişler.
Şimdi soruyorum size!!

Bu kadar aptallığın uçuştuğu bir ülkede normal olan ne ki biz ona inanalım?Akp'sinden, başlayarak gelmiş geçmiş tüm partiler bize bir deli masalı yaşatmadı mı? Hepside ucundan köşesinden bu cumhuriyete zarar vermedi mi?
Şu günlerde bizi "arap baharı"na sürüklemeye çalışan ve buna karşı durduğu halde esas olarak halkı yıpratan; ne kadar kişi, parti ve özel kurum varsa benim için güvenilmezdir. Kimseye güvenmiyorum ama bu halk daha fazla da damarına basılmayı kaldıramaz, bu da böyle bilinsin?
Sevgilerimle
Berrin Aksu

 
Toplam blog
: 171
: 522
Kayıt tarihi
: 18.12.10
 
 

Üniversite mezunuyum. Dekoratörüm. Yazmayı çok seviyorum. 200 kadar şiirim var. Sinema ve tiyatro..