Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mart '08

 
Kategori
Güncel
 

Yaşasın Cumhuriyet.

Yaşasın Cumhuriyet.
 

Bilindiği üzere bu sabah 4-30 da İst. Üniversitesi eski rektörlerinden Türban karşıtı söylemleri ile tanınan Cumhuriyet ilke ve devrimlerine sıkı sıkıya bağlı Cumhuriyet sevdalısı Kemal Alemdaroğlu ve Cumhuriyet gazetesi imtiyaz sahibi ve başyazarı İlhan Selçuk ve Ulusal kanal sahibi, Türkiye işçi Partisi genel başkanı Doğu Perinçek gözaltına alınmıştır .

Sayın İlhan Selçuk devlet tarafından yakın koruma verilen ve nerede olduğu bilinen çizgisi bilinen yine Cumhuriyet ilke ve devrimlerine sıkı sıkıya bağlı sıkı bir Cumhuriyetçi, layık, aydın bir demokrattır. Gözaltına alınan insanlar hiçbir zaman Türk hukukundan kaçacak, hukuka hesap veremeyecek suçlular değildir. Oynanmak istenen oyun açıktır. Amaç bellidir. Türk halkının hukuk devletine ve Türk Cumhuriyetine, ilke ve devrimlerine olan inancını sarsmak ve yıpratmak isteyenlerin bir karşı oyunudur. Fakat hukuk devletini ve Cumhuriyeti yıpratmaya çalışanlar hiçbir zaman bunu başaramayacaktır. Yapmak istedikleri, oynamak istedikleri oyun açıktır ve geri tepecek, adalet yerini bulacaktır. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın bu uğurda mücadele edenler.

Hedef saptırmaya yönelik manifestolarla Türk halkının kafasını karıştırmaya çalışanlar ve hangi amaca hizmet ettiği bizler tarafından bilinen, görünenler bu amaçlarına ulaşamayacak, bizim hukuk devletine, hukuka olan güvenimizi sarsamayacak Cumhuriyeti yıkamayacaklardır. Biz burada oldukça Cumhuriyet yaşayacaktır. Hiç kuşkuları olmasın. Hem de eskisinden daha inançlı, eskisinden daha yürekli. Yaşasın Cumhuriyet. Yaşasın Atatürk ilke ve devrimleri.

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..