Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ocak '07

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Yaşasın hakların, halkların ve gaylerin kardeşliği!..

Yaşasın hakların, halkların ve gaylerin kardeşliği!..
 

Ey Avrupa duy artık sesimizi, gör ve anla artık şu iyi niyetimizi. Bakın sizler için nelerimizi feda ediyor, nelerimizden vazgeçiyoruz. Size evlerimizi, size camilerimizi, size sımsıcak sahillerimizi, size gönüllerimizi, size her şeyimizi açıyoruz tüm samimiyetimizle. Gelin de girin artık bize diye! Pardon, biz girelim size diye!

Hala iyi niyetimizden şüphe ediyorsanız, yuh olsun artık size. Bakın gay barlar bile açıyoruz sizler için. Sırf bizi anlayın diye, sırf ülkemize geldiğinizde yabancılık çekmeyin diye.

Genç, pırıl pırıl gençler yetişirdik sizin ülkeniz de nesli tükenmiştir diye. Amacımız turizme hizmet etmek, amacımız kafanıza kazıdığınız o geri kafalı, barbar Türkler imajını yıkabilmek.

Durup dururken böyle bir yazıda nerden çıktı demeyin. On iki mart pazar günü ulusal bir gazete de okuduğum bir haber beni böyle bir yazı yazmaya sevk etti. Haberde bir nisan iki bin altı tarihin de Alanya da resmen açılışı yapılacak olan bir gay bardan söz ediliyordu. Dört yıldır tatillerini Alanya da geçirdiklerini ifade eden iki gay Alanya da iyi bir fizibilite çalışması yapmış, böyle bir potansiyel görmüş olacaklar ki gay bar açmaya karar vermişler. Üstelik barın açılışına Alanya belediye başkanı Hasan Sipahioğlu'nun yanı sıra tüm belde belediye başkanları ve Hollanda Prensi ile Prensesini de davet etmişler. Başkanlarımız kendilerin de bu davete katılma cesaretini bulabilirler mi bilmiyorum ama ruhsat verdiklerine göre katılmazlarsa ayıp olur. Fakat özellikle arkalarını sağlam tutmalarını, güvenceye almalarını öneririm kendilerine. Çünkü bu tür barların flu ortamların da kim vurdu ya gitme olasılıkları yüksek, amman dikkat!

Son gelişmeler de gösteriyor ki bizim ta Avrupalara kadar gidip yorulmamıza, terlememize, nefes tüketmemize pek gerek kalmayacak. Onlar tüm hatlarıyla bizim yarı sahamıza yerleşmiş olacaklar nasıl olsa. Ben yalnızca insanların yıkılan hayallerine üzülüyorum. Dün eline davul zurna alarak bayram yapanlar, gördüler ki işin iç yüzü bambaşka. Özlemini çektikleri Avrupa’nın çivisi çıkmış. Onlarda mutluluğu başka yerlerde arıyorlar baksanıza.

Şimdi geriye dönüp de bakacak olursak, roller mi değişti acaba demekten kendimi alamıyorum. Dün Vatan Millet Sakarya diye yırtınanlar, bugün AB ye girme uğruna her şeyi satma yolunda hızla ilerlerken, dün vatan haini ilan edilenler bugün vatan elden gidiyor diye feryat etmeye başladılar. Bu da asıl Vatan hainlerinin kimler olduğunu ortaya koyuyor.

Şimdi sormanın tam zamanı! Nerde kaldı hani milli duygularımız? Nerde kaldı gelenek, görenek, örf ve adetlerimiz. Yoksa hepsi palavramıydı? Bu günkü durum onu gösteriyor çünkü.Bu gidişle dün; büyüyünce ne olacaksın diye sorulduğunda doktor, avukat, mühendis olacağım diyen çocuklar, yarınlarda baba ben gay olacağım derse hiç şaşırmayın. Bundan böyle, böylesi tablolara alışmak, hoşgörülü bakmak, kişilerin cinsel tercihlerine saygılı olmak lazım. Bakalım ilerleyen günler daha neler gösterecek bizlere.

Bizim gaylar mi onları alt edecek, yoksa onların gaylar mi bizimkileri alt edecek göreceğiz. Fakat ben bizim gaylarin onları alt edeceğine inanıyorum. Ne de olsa kahraman bir ırkın kanı dolaşıyor onların damarlarında...

Sadede gelecek olursak, dün din üzerinden siyaset yapanların söylemlerin de pek de samimi olmadığı çıkıyor ortaya. Maskeler bir bir düşüyor, taşlar yerine oturuyor. Şimdi diyoruz ki bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete, hadi hayırlısı.

Allah sonumuzu hayır etsin. Allah yanlış yola sapanlara akıl fikir ihsan eylesin Ya Rabbim... Amen!

AB ye girmek adına; yaşasın hakların, halkların, dinlerin kardeşliği. Yaşasın Demokrasi..

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..