Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

21 Haziran '11

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Yaşasın sanatı yaşatanlar ...

Yaşasın sanatı yaşatanlar ...
 

Barış Manço Sanat Merkezinden görkemli final…

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Barış Manço Kültür Merkezi Piyano, Keman, Latin Dansları, Bağlama, Gitar kurslarına giden öğrencilerin yılsonu dinleti ve gösterisi AKM Bedia Muavvit salonunda gerçekleşti.

Yoğun bir izleyicinin katılımıyla gerçekleşen gösterilerde sırasıyla eğitmenler olarak, (aynı zamanda kendisi benimde gitar hocamdır) Okan Tolga Mertel, Türker Doğan, Volkan Kılıç, Özcan Ateş, beraberinde Piyano ve Gitar, Keman, Tango ve Salsa, Bağlama kursu öğrencilerinin dinletileri ve gösterileri karşısında salonun dolduran izleyiciler tarafından ayakta alkışlandılar.

Halk Akademisi Barış Manço Kültür Merkezi’nde eğitim alan öğrencilerin gösterdiği üstün başarı karşısında bütün eğitmenleri tek tek tebrik ederek, teşekkür belgelerini veren Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner, “İlçemizde sosyal ve kültürel faaliyetlerin bu kadar yoğun olması, Büyükçekmece’nin geleceğinin kültür ve sanat bakımından ne kadar ileride ve gelişmiş olduğunu gösteriyor. Sanat merkezimizde eğitim alan tüm öğrencilerim ve eğiten tüm hocalarım bir yıl boyunca büyük emek vermişler. Müzik dinletilerini ve gösterileri öğrencilerin yakınları gibi büyük bir keyifle izledim. Göstermiş oldukları üstün başarı ve gayretlerinden dolayı emeği geçen herkesi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yaşasın sanatı yaşatanlar...

''Melekler Yüreğinizden Öpsün''

Sabiha Rana

İletişim: sabiharana@sabiharana.com

Facebook: Sabiha Rana | Facebook

Twitter: http://twitter.com/#!/sabiharana

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..