Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Mayıs '13

 
Kategori
Kitap
 

Yaşayan canlı kitap konuşuyor

Yaşayan canlı kitap konuşuyor
 

EY İNSAN !

Ben Celcelütiye . İlahi Bilincin rehberiyim. Ehadiyet şuuruna yükselten kitabın adıyım. Dönüşümün eşiğine gelmiş insanlığın bilincini ilahi bilince yükseltecek bir geçiş kapısıyım. Ben sadece bir kitap değil asıllara giden yolu keşfetme süreciyim. Zihinsel amaçların ötesinde, varoluşsal buluşmaya hazırlayan kaynağım. Ben Celcelütiye. Semavi bir okulum.. Seni tüm sınırlılıklardan çözerek zihnini bedenini ve ruhunu  Ehli Beyt’ e hazırlarım.

EY CELCELÜTİYE'YE TALİP OLAN KİŞİ ,

Sen şimdi ilmin okyanusuna açılıyorsun. Onu anlamak için olaylar yaşayacaksın, kişilerle tanışacaksın. Yeryüzündeki maddi manevi kapılar sana açılıyor. Eğer sen iradeni ilahi bilinçle bağlarsan, hak ve hakikat ehillerinin arasına girersin. İradenin güçlenmesi, sendeki ilmin uyanışı ile ,içindeki sınırsız kudreti keşfetmekle olacaktır.

Sen büyük kainatsın. Esas kainat sensin. Hakikat sensin. Ve kendini sadece görünenden ibaret zannediyorsun. Oysaki örtük olan istidatlarının ,yeteneklerinin tohumlarının hayat bulması için anahtara ihtiyaç var. Ve bu anahtar sensin. Sen hem bir hazinesin hem de bir anahtar….Sürekli ekrandakileri değiştirmeye çalışıyorsun. Oysaki sır sensin. Kudret sende…Unutma ki sen evdesin ama ev değilsin. Bedendesin ,ancak sadece beden değilsin.

EY İNSAN ! 

Ben Celcelütiye. İlahi Bilincin rehberiyim. Zaman mekan sınırlarının ötesinden gelen kitabın adıyım. Olgunluk ve kemalata giden yolculuğum.''Sufilerin Saklı Hazinesi''yim. Zihin –beden hapishanesinden kurtaran mutlak şuurun sezgisiyim. Ben sadece bir kitap değil asıllara giden yolu keşfetme süreciyim.

                                                                                                   CELCELÜTİYE

                                                                                                   SUFİLERİN SAKLI HAZİNESİ

                                                                                                   KUBİLAY AKTAŞ

                                                                                                   SELİS YAYINLARI

 
Toplam blog
: 103
: 6084
Kayıt tarihi
: 06.02.13
 
 

Hacettepe Üniversitesi  İngiliz Dil Öğretmenliği mezunu Ayperi Ferda Oral, üstatlardan, Metafizik..