Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Kasım '13

 
Kategori
Dostluk
 

Yasmin'e

Yasmin'e
 

Hep sev , hep gul, gulumset diye...


Hayat bazen farkli sürprizler sunar insana. Essiz bir gulumseyis armagan eder mesela. Sende de aynindan olussun ve mutlu ol diye. Kelebek etkisi yaratsin bu gulumseyis sarip sarmalasin etrafindaki herkesi hatta kahkahaya donussun, katlansin diye.

Iste sen ‘can dostum’, o essiz gulumseyisisin hayatin, bana sundugu. Aynada aksimi goruyormuscasina asinasin ustelik. Bir o kadar da farkli ve yepyenisin. Tanidikca sevdigim, sevdikce vazgecemedigimsin.

Siginagimsin kacip kacip saklandigim. Koruyanimsin kendimden bile. “Yeter artik mücadele zamani.” diyerek kapilari acanimsin.”Vazgecme!” diyenimsin. Yaninda ruhumu serbest biraktigimsin.

Hayatin bana sundugu melodisin sen gonul telimi titreten. Mizrabin acisina inat huzura erdirensin. Kendi notami bulmama yardim edensin.* Yaninda saatlerce konusabildigim ama susarak da anlasabildigimsin.

Derinliklerinde kayboldugum, ama her yolumu sasirdigimda elimden tutanimsin. Sevilmekten korkmadigimsin. Simartmasini, bakislariyla oksamasini, kelimelerden dev cumleler kurmasini ama tek cumleyle noktalamasini sevdigimsin. Bosluklardan hikayeler yazanim, yazdigi hikayelerle ruhumu doyuranimsin.

Tum onyargilara inat yaninda olmaktan gurur duydugumsun. Guzel yuregini muska niyetine gogsunde tasiyan*, sevgisini dua yapip dagitanimsin. Duasindan nasiplendigim, vicdanina guvendigimsin.

Hayatta ilk kez gecemedigim sinavlara sukrettigimsin.

‘Her hayirda ser her serde bir hayir’ bulmama vesilesin.

“Korkularimi Mevla’ya emanet edip” tum korkularimi ustumden attigim gunden beri, ‘Iyi ki var. ‘ dedigimsin.

Ruhunu yaratana sukurler olsun.

* Halil Cibran'dan ilhamla

19.11.2013        11:53 

 
Toplam blog
: 27
: 295
Kayıt tarihi
: 12.08.11
 
 

Bazen kelimeler içinize sığmaz olur ve taşar. İşte o zamanları yaşadığım şu günlerde yazdıklarımı..