Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mart '09

 
Kategori
Seçim
 

Yastıklar fora

Yastıklar fora
 

Hindisini satıp, otomobil alan mutlu bir vatandaş.


Yandaş Medya. Akraba TV. Ismarlama Köşe yazıları. Bunlar elbette tatmin etmez. İnsan, kendine yazdığı mektubu okur mu? Al eline kalemi, yaz başına geleni.

Otomobilde ve konutta ÖTV ve KDV indi. İnmek ne demek. Yok edildi. Bir sevindiler, bir sevindiler ki, nevruzu erken kutladılar. Ateşin üstünden değil de, otomobillerin üzerinden atladılar. Yandaş Medyada Manşet: YASTIK ALTI OTOMOBİLE GİTTİ. Yani, işini kaybeden, aşını kaybeden, kredi kartı borcunu ödeyemediği için horlanan vatandaş, yastık altında sakladığı paraları, ucuz otomobile yatırmış. Ülke bayram ediyor. Müjde Kriz bitti. Başbakan akşam Akraba TV de konuşuyor. Baykal!a inat. Televizyon, Televizyon diye tutturuyordun. Aha, ben televizyondayım.

Anketler %42 AKP diyor. Vatandaşın %42 si memnun. Mutlu ve umutlu. Bizde kriz yok, havasındalar. Başbakan onlara dedi ki: Krizi zenginler çıkardı. Oh olsun. Şimdi çeksinler bakalım. Ee Başbakana mı inanacaklar, krize mi?
Elbette Başbakana inanacaklar. Kriz kim?

Gelin görün ki; Başbakan krizcilerden yana oldu. KDV ve ÖTV silindi. Krizi çıkaranların malları, kapış, kapış gitti. Bsşbakan İmam Hatip den sonra, ekonomi okumuş ya.... Yastık altı işte böyle boşaltılır. Yandaş medya ve Akraba TV, bu durumu ballandıra ballandıra anlatırken, kriz mağduru, el alemin şirketleri, Avrupa da ellerinde kalan malları da, bir yolunu bulup, (örneğin sıfır gümrük) getirip burada satmayı düşünüyorlar. Yastığın altı boşaldı. Bari içini de boşaltalım, diyorlar.

Kriz bizi teğet geçti. Ama, gariban yabancı şirketleri vurdu. Ülkemize gelmişler. Onları böyle perişan mı bırakacaktık? Müslümanlığa sığar mı? Sığmadı elbette. AKP Hükümeti ne kadar sevap aldı kimbilir? %42 bile azdır. Gelin %52 yapıp kurtulalım. Sevaptan nasibimizi alalım. Japonu, Almanı, İtalyanı, kurtaran Allah, bizi de kurtarır . AAMİİNN....

AKP nin 81 ilde ve 3250 ilçe ve beldede Belediye Başkanı Adayı belli. Recep Tayyip Erdoğan. Bunca yıllık ömrümde böyle seçim görmedim. Gören var mı?

 
Toplam blog
: 820
: 326
Kayıt tarihi
: 02.10.08
 
 

Nerede, nasıl, ne zaman, umursamıyorum. Bir şekilde dünyadayım, yaşıyorum. Hayatı seviyorum. Tanr..