Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ekim '10

 
Kategori
Öykü
 

Yatağıma gel ama virüsünü getirme! III

Yatağıma gel ama virüsünü getirme! III
 

Orfelya... Kırık kalplerin parçalanmış bedenlere dönüşme noktası... Damarlarda dolanan kanın alkolle, solunan havanın şehvetle karışması... Ve iki kırık kalbin kaçınılmaz buluşması...

Mayıs ve Özgür'ü o gece Orfelya'da buluşturan şey her ikisinin de kurtulmak istediği, uzun zaman önce kangrene dönüşmüş acılarıydı... Ne anlamsız bir heves, bir gecede başka bir bedene karışarak yaşanan onca acının unutulması... Çoktan kesilip atılması gereken bir kalbin bu saatten sonra avutulması... Yine de kadehler yuvarlandı ve yolunu buldu. Gecenin sonunda Mayıs'ın sahte kahkahaları kendi yatağında şehvetli çığlıklara dönüşürken her ikisi de en azından bir süreliğine hiçbir şey hissetmiyordu. Mayıs'ın emektar yatağı, üzerinde yaşananlardan muzdarip, acıları bir geceliğine de olsa içinde saklıyordu...

Bu kırık buluşmanın sabahında önce Özgür sıyrıldı bu anlamsız sevişme halinden ve Mayıs'ın emektar yatağı önce ona iade etti acılarını. Özgür uyandığında gözleri önce Mine'yi ve onu bulamayınca da ondan hatıra kanlı gömleğini aradı. Yataktan kalkıp henüz iade aldığı acılarını giyinmesi ve bu yabancı evden, cam kesiği bedenden ve beynine işleyen o ölü kokusundan kurtulma arzusuyla evden sıvışması en çok beş dakikasını aldı.

Mayıs, derin uykusu içinde Özgür'den daha şanslıydı... Daha uyanıp acılarını iade almaya bile fırsatı olmamıştı ki kapı çaldı. Gözleri önce Özgür'ü aradıysa da bir veda notu bile bırakmadan gittiğini anlaması fazla zamanını almadı. Özgür'ün beş - on dakika önce çekip gittiğinden habersiz telaşla kapıyı açtı. Ateş, karşısında bir yanıp bir sönen gözlerle ona bakarken, ikisi de kah birbirinden hatıra kah birbirinden bağımsız acılarını yatağa gömmek için birbirinden sabırsızdı... Ateş, bir gece öncesinin kullanılmışlık hissini söndürmek için kullanıldığından habersiz, tutamadığı sözlerin diyetini kendisinden beş - on dakika önce sevdiği kadının koynundan çıkan bir adamın yerini alarak ödüyordu.

Mayıs ise bu ikinci sevişmeden sonra belki gerçekten hiçbir şey hissetmediğinden olsa gerek en azından bir süreliğine Özgür ve Melda'nın müteakip günlerdeki sevişme olasılığını fazla zorlanmadan göz ardı ediyordu.

 
Toplam blog
: 42
: 1011
Kayıt tarihi
: 16.06.10
 
 

1980 'de doğdum. Batı'da küçük bir şehirde büyüdüm. Büyüyünce durduğum yerde duramaz oldum. Kuş o..