Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ağustos '12

 
Kategori
Siyaset
 

Yatakta süper olmanın tek yolu

Yatakta süper olmanın tek yolu
 

süper olmak çok kolay


Yatakta süper olmak için öncelikle siyaseti çok iyi bellemek gerekir.

Elin adamı madende göçük altında kalan madencileri üç ay sonra canlı canlı çıkardığı günlerde senin ülkendeki göçük altında kalan işçiler için basın önüne çıkıp “çok güzel öldüler” dersin. Bu millet seni alkışlar…

Dere yatağına toplu konut yaparsın, sel basar onlarca gariban kapıcı ölür. Sen çıkar demeç verirsin, “Allah’ın takdiri” der suçu Allah’a yıkarsın. Bu millet seni yine alkışlar.

“Komşularla sıfır sorun” diye yola çıkıp sorunsuz komşu sayısını sıfırlarsın. Suriye silahsız uçağını düşürür. Sen çıkıp da kimin düşürdüğünü söyleyemez, suçu düşen uçağın pilotlarına yıkmaya kalkışırsın. Bu millet yine seni alkışlar.

Ülkenin doğusu silahlı üniformalı düşman unsurlarınca onbeş gündür işgal altındadır. Savunma bakanı olarak kalkıp demeç verirsin “Terörle mücadelemiz maşallah çok iyi gidiyor.” dersin. Bu millet yine seni alkışlar.

Ülkenin doğusu silahlı üniformalı düşman unsurlarınca onbeş gündür işgal altındadır. Başbakan olarak kalkıp demeç verirsin “Her şey kontrolümüz altında.” dersin. Bu millet yine seni alkışlar.

Vatandaşa lağım suyu karışmış damacana suyu içiren 41 firma bir tv kanalında haber yapıldığında bakanlık bunlardan sadece 5 tanesini açıklayıp, 36 tanesini sakladıktan sonra sağlık bakanı olarak çıkıp “Biz var ya biz… istersek bunları her gün denetleriz.”  Dersin. Bu millet yine de seni alkışlar.

Bütün bunlardan sonra yatağa girdiğinde tık yoksa hiç bozuntuya vermezsin. Bir gün balkonda otururken üst kattaki komşu da balkona çıkmışsa eğer,  çıkar bir sandalye tepesine “Bana bak hanım, ben var ya ben, gece sekiz, gündüz dokuz posta…” dersin. Hanım da gayri ihtiyari “Vay anasını on yedi” deyiverirse, üst kat komşu da bunu duyuverirse işlem tamamdır artık. Bu sefer de bütün komşular seni alkışlar. 

 

 

 
Toplam blog
: 65
: 1039
Kayıt tarihi
: 26.11.11
 
 

Yüksek nükleer fizikçi ( İ.T.Ü.) En son Ankarada bir devlet üniversitesinde BİLGİSAYAR dersin..