Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Düşünmeyi ve yazmayı çok severim. Yaşama ilişkin çelişkileri görmekte ısrarlıyımdır. Muhalif olmaya kodlandığım kanısını taşıyorum. O nedenle hiç iktidar yanlısı olamadım. Pozitivizmin yaşamı güzelleştirdiği kanısındayım. O nedenle de pozitif bir bilim olan tıp'a gönül verdim. 1955 Erzurum/Şenkaya/Yeşildemet doğumluyum. Liseyi A..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Mustafa Kemal Atatürk Kimdir?

Ulusal bağımsızlığı en çok sorguladığımız bu günlerde ;onun ölüm yıldönümünde içinizdeki M.Kemel sevgisi ve onu tanımlayıp betimleyen içten değerlendirmenize teşekkür ederim. Ülkenin gittikçe gericileştiği ve globalleşme adıyla yada AB üyeliği yutturmacalarıyla ulusal egemenliğimizin bir kısmını birilerine terketmeye başladığımız günümüzde ATATÜRKÜ daha çok anmak ve onun BAĞIMSIZLIK anlayışını iyi anlamak gerek .Sevgi ve saygılar.Kaleminize(klavyenize) sağlık.

10 Kasım 2007 18:21
Sevgili ve Sayın Deniz Baykal

sevgili kardeşim , Yazını yeni okudum üzülerek ve geçmişi anımsayarak okudum.Babanla aynı yaşta olmasamda aynı kaderi paylaşmış biri olarak size tavsiyem ,Baykala inanmayın ve de güvenmeyin .Çünkü o iktidar olmak değil CHP nin başında kalmak için çaba harcıyor. Siz umudunuzu boşa harcamayın.Yasin okumanın da faydası olacağı kanısında değilim.Bence gidişata dur demenin çabası olmalı.Sevgiyle kalın.

27 Ekim 2007 17:54
Umut Kırıntısı 2

Kapalı havalar beni de hep sıkar ,o nedenledir ki güneşin insan psikolojisini olumluya yönelttiğini düşünürüm.Umut 'ta insan yaşamının güneşidir. Güzelim yazınızdaki; hedefini bilen umuda yelken açmayı öneren bir amaç öngörmenizne güzel. Karamsarlığın içinden mutluluğu gören bir göz olduğunuzun belirtisidir. Sizi kutlarım. Sevgi ve umutla kalın

05 Ekim 2007 10:22
 
Toplam blog
: 45
: 1344
Kayıt tarihi
: 04.11.06