Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Aralık '17

 
Kategori
Astroloji
 

Yay Burcunda Yeni Ay

Yay Burcunda Yeni Ay
 

Yay burcunda Yeni Ay


18 Aralık'ta 09:31 de Yay burcunda bir yeni ay gerçekleşiyor. 

Yeni ay zamanları artık hepinizin bildiği üzere Enerjinin pozitif yönde arttığı kendimizi ruhsal olarak çok iyi hissettiğimiz bir zamandır. Hayatımızda başlatmak ve büyütmek istediğimiz konularda çalışmamız olumlu sonuçlar getirecektir.

Her yeni ay hangi burçta gerçekleşiyorsa o burçla ilgili bazı konuların ön plana çıkmasına destek veriyor.

Bu Yeni Ay Yay burcunda gerçekleşiyor dedik. Yay burcu enerjisi en yüksek burçlardan birisidir. Gezegeni Jüpiter. Yaylar yıldızları dolayısıyla oldukça şansları yüksek olur.

Jüpiter içinde bulunduğu durumu ekstra büyüten bir gezegen. Dolayısıyla da Yay yeni aylarında enerjiyi doğru kullanırsak çok fazla pozitif yansımalar alma şansımız oldukça yüksek. 

Yay öğrenmeye çok meraklı olduğu için öğrenme ile ilgili konularda ön plana çıkar. 

Seyahat, eğitim ve spor ile ilgili konularda yapmak istediğiniz tüm planlarınız için değerlendirin derim.

Yaşam yolunuzda öğrenmeniz gereken dersleriniz konusunda yine size destek verir. Ve yeni bir sayfa açmak isteyenler için muhteşem başlangıçlar yapmak için büyük fırsattır.

Bu yeni ayın özellikle de ilişkiler konusunda hayatınızı paylaşmak üzere bir ilişkiyi başlatmak içinde oldukça destekleyici bir enerjisi var. Muhteşem aşkların başlangıcına imza atacak. Üstelik bu aşklarda gelip geçici değil, oldukça uzun vadeli ve ciddi beraberliklere başlangıç olacak. Bu aşklardan evlilik çıkar ben size söyleyim:)

 

Nasıl yapıyoruz?

Yeni ayın gerçekleştiği saatlerde veya mümkün değilse 48 saat yeni ayın enerjisi devam eder bu süreç içerisinde bir kağıt kalem alıp olmasını istediğimiz dileğimizi yazıyoruz. Her burç başka enerjiler üzerinde daha etkili. Bu yüzden dileklerinizi bu konular üzerinden seçerseniz daha tesirli sonuçlar elde edersiniz.

 

Sağlık olarak kalça, baldırlar, karaciğer ve pankreasta oluşan her türlü rahatsızlığa şifalandırma çalışmaları yapmak doğru enerji akışını sağlayarak olumlu sonuç verecektir. 

 

Olumlaması: Tüm güzellikleri hayatıma çekiyorum

Okunacak esma: Ya Kuddüs esması 170

İnsan vücudunda, ruhunda temizlemek istediği her şeyi bu esma sayesinde arındırır. 

Bir diğer esma Kayyum esmasıdır. Ya Hayy esmasıyla beraber 174 adet okunduğunda tüm isteklerinizi size çekecek bir enerjiye sahiptir.

 

Nur Demir

Sevgiler tüüm kalbimden:)

http://nrlstyle.blogspot.com.tr/

https://www.facebook.com/NrlStyle/

İnstagram/Nrlblog

 

 
Toplam blog
: 202
: 1460
Kayıt tarihi
: 10.11.16
 
 

Yaklaşık 20 yıldır Kişisel-Ruhsal Gelişim, EFT ve Kuantum Enerji ile ilgili araştırmalar ve çalış..