Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Haziran '12

 
Kategori
Haber
 

Yaz aylarında trafik yoğunluğu nedeniyle tedbirler artırılıyor

Yaz aylarında trafik yoğunluğu nedeniyle tedbirler artırılıyor
 

BURDUR EMNİYET MÜDÜRÜ CELAL AYDOĞAN


Yaz aylarında Burdur önemli merkezlere geçiş güzergâhında olmasından dolayı yoğunlaşacak.

Trafik Nedeniyle Ek Tedbirler Alındığı Açıklandı

Burdur Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, dün (22 Haziran 2012 günü), Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü bahçesinde düzenlediği basın toplantısında, ilimizin önemli merkezlere geçiş güzergâhı olması sebebiyle artacak trafik yoğunluğuna karşı ek önlemler alındığını açıkladı.

Aydoğan, uzun yola çıkacakların mutlaka araçlarının pratik bakımlarını yaptırmalarını, uykusuz, yorgun, dalgın araç kullanılmamasını, araç seyir halindeyken sigara içilmemesini, cep telefonu kullanılmamasını istedi. Ayrıca uzun yola giderken araçta yapılması gereken bakımları da belirten Aydoğan, araç kullanırken cep telefonuyla konuşmanın getireceği sonuçları belirtti. Öte yandan artırılacak tedbirlerin başında sebze nakli yapan ağır araçların tonaj kontrollerinin, tur otobüsü şoförlerinin araç kullanım sürelerinin, emniyet kemerinin, motorlu bisiklet ve motosiklet sürücülerinin kask denetimlerinin, ışık donanımı koksan ve yüksek sesle çevreye rahatsızlık veren modifiye araç denetimlerinin ve alkol denetimlerinin ağırlaştırılarak sürdürüleceğini ifade etti.

Aydoğan alınan tedbirler ve sürücülerin uymasını istedikleri kuralları gösteren broşürler hazırladıklarını ve bunları karayolunda sürücülere dağıtacaklarının altını çizdi.

Basın mensuplarına çay ve pasta ikramından sonra polis mensupları, Afyon-Antalya Karayolunun Burdur Organize Sanayi Kavşağında trafik denetim noktasında durdurulan araç sürücülerine yaptıkların işin almam ve önemini belirten konuşmalarla birlikte broşürleri dağıttılar.

 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..