Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ağustos '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Yaz Bitmeden Denemeniz Gereken Beyaz Kombinler

Yaz Bitmeden Denemeniz Gereken Beyaz Kombinler
 

Beyaz kombinlerle zahmetsiz şıklığı yakalamak çok kolay!...

Yazın rengidir beyaz!

Yaz aylarının rahatlığını, enerjisini, hafifliğini üzerinde taşır. Her ne kadar kışın favorisi olmaya aday gösterilse de, "beyaz"sız bir yaz mevsimi düşünülemez. Hele ki, ten dönmüşse bronza, giyilen her beyaz ayrı bir ışıldar, ayrı bir ışık saçar. Bu durumda olabildiğince çok beyaz parça da gardıroplardaki yerlerini almaya başlar.

Beyaz kombin alternatifleri çok. Ama denemeniz gereken birkaç kombin önerisi var ki, zor zamanlarda, ne giyeceğim telaşına düştüğünüzde hayat kurtarıcı olmaya aday.  Hadi 2015 yaz sezonu bitmeden mutlaka denemeniz gereken beyaz kombin önerilerine bir bakalım.

1- BEYAZ DANTEL ELBİSE

Beyaz dantel elbiseyle çıkılacak bir akşam yemeğinin kötü geçmesi tabi ki çok zor. Ayrıca dantel diye, elbiseyi gündüz giyemeyecek miyiz? diye sakın düşünülmesin. Danteli spor bir şıklığa taşımak sizin elinizde. 

2015_yaz_beyaz_kombin_önerileri_8

2- BEYAZ ŞORT TULUM

Tulum bu yılın çok tercih edilen kıyafetlerinden bir tanesi. Kışın giyilen uzun tulumlar, yaz aylarında yerini tiril tiril kumaşlardan tasarlanmış şort tulumlara bırakıyor.

2015_yaz_beyaz_kombin_önerileri_4

3- BEYAZ KAYIK YAKA KIYAFETLER

2015 yaz sezonunun öne çıkan trendlerinden "kayık yaka" trendi, beyaz renk ile buluştuğunda ayrı bir zerafete imzasını atıyor gibi. Ayrıca yazın delirtici sıcakları için de hoş bir ferahlatıcı kombin kuşkusuz.

2015_yaz_beyaz_kombin_önerileri_1

4- BEYAZ MİNİ ELBİSE

Yine, hem şık hem spor tarzlar yaratabileceğiniz bir alternatif "beyaz mini elbise". Günü ve geceyi rahatlıkla kurtarabileceğiniz bu parçalarla oldukça dinamik ve stil sahibi görünmek mümkün.

2015_yaz_beyaz_kombin_önerileri_11

5- BEYAZ KOMBİNLERE RENKLİ AKSESUARLAR

Beyaz kombinlere farklılık katmak isteyenler için renkli aksesuarlar, güzel alternatifler oluşturacaktır diye düşünüyorum. Ayakkabı ve kemerle renk gelen kombinlere, çanta ve takı desteği de verildiğinde dikkat çekici stillere imza atılabilir. 

2015_yaz_beyaz_kombin_önerileri_17

6- BEYAZ KOMBİNLERLE SONBAHARA GİRMEDEN HEMEN ÖNCE

Ne yazık ki, yaz aylarının sonuna doğru yaklaşıyoruz. Ve koca bir kışı yine beyazın etkisi altında geçireceğimiz kesin. Bu durumda yazdan çıkarken ama sonbahara girmeden hemen önce giyebileceğimiz, yazın ferahlığını yansıtırken, serin esmeye başlamış rüzgarın da etkisini hissettirmeyecek kombinlerle sizi başbaşa bırakıyorum.

2015_yaz_beyaz_kombin_önerileri_2

 

Beyaz kombinlerle ilgili daha çok alternatif görmek için "2015 yazında beyaz kombinler" linkine tıklayabilirsiniz, trendler ve stil önerileri için blogum "PIMOOD"u ziyaret edebilirsiniz.

 

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..