Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mayıs '15

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Yaz geldi tempoyu artırmak gerekiyor

ALİDYA&AQUALYX

Yaz yaklaştıkça kıyafetlerimiz inceldikçe yağlarımızla yüzleşmeye ve daha çok görünmeye başladık. Yazın bikini giyecekler ve kışın kafeini fazla kaçırmış hanımlara önemli tavsiyelerde bulunacağım. Selülit tedavisine hemen başlamalarını ve sporu hayatlarına tekrar sokmalarını rica edeceğim öncelikle.

İlk olarak yaza ve denize sayılı günler kala son hızlı adımlarını atmayı düşünenler için çok etkili ve etkisini 15 gün içerisinde gösteren AQUALYX yağların en çok biriktiğiözellikle basen, bel ve bacak bölgelerinde fazla kilolarınız varsa tam size göre bir uygulama, ayrıca gıdı ev kol bölgelirine de uygulanmaktadır…. Liposuctiona rakip ve alternatif bir uygulama olduğu için daha çok tercih edilen hatta ünlülerin genç olma ve sürekli aynı kiloda kalma sebeplerinden bir tanesidir. Enjeksiyon ile yağ dokularının içine ustalıkla bırakılan özel formül yağ hücrelerine dağılıp 25 gün içinde o yağ hücrelerinin vücuttan atılmasını sağlamaktadır. Tabiki 15 günde bir yaptıracağınız 4 seansla bütün kıyafetlerinizi değiştirmek zorunda kalacaksınız. Çünkü en az 3 beden vücudunuzu terk etmiş olacak.

Selülit tedavisinde ALİDYA da. kışın daha az hareket ettiğimiz için, fazla özenmeden ve düzensiz yemek yediğimiz için kan dolaşımı yavaşlar ve buna bağlı olarak selülit oluşumu meydana gelir. Aqualyx gibi ağrısız sızısız cilt altına enjekte edilen özel solüsyonlar ile solüsyonun içindeki pozitifler dokulara nüfuz ederek selülit oluşumunu sağlayan negatifleri durdurur ve böylece selülit tedavisini gerçekleştirmiş olur. 30 dakikada yapılan uygulamada 15 gün arayla yapacağınız en az 4 uygulamadan sonra (tabiki bölgesel incelme cihazları ile birlikte etkisini daha da artırmak mümkün) umduğunuzdan daha iyi bir sonuç alacağınızı düşünüyorum.. 

 

Dr Servet Terziler

Esteworld Plastik Cerrahi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı & Medikal Estetik Hekimi

Facebook/drterziler
Twitter/drterziler
İnstagram/drterziler
Linkedin/drterziler

www.drservetterziler.com

 

 
Toplam blog
: 51
: 582
Kayıt tarihi
: 10.12.14
 
 

1968 yılında İstanbul'da doğdum. Lise eğitimini Kabataş Erkek Lisesi'nde aldım. 1985 yılında İsta..