Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

İrem Şen Büyükgürsan

http://blog.milliyet.com.tr/senirem

25 Mayıs '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Yaz Modası: Plaj Elbisesi

Yaz Modası: Plaj Elbisesi
 

Tatil hayallerinin plana dönüşmesine artık az kaldı! Tüm kumsallar kollarını açmış bizleri bekliyor. Hazırlık aşamaları tamamlandıktan sonra tam gaz ilerlemeli. Sıcak havaya inat denize girip biraz serinlemeli!
Zorlu, soğuk, gri bir Kış daha geride kaldı. Mevsimlerin en güzeli Bahar aylarını uğurlarken artık tatil sezonu açılıyor. Deniz, kum ve güneş üçlüsünün samimiyetine değinmiştim, geriye sadece kucaklaşmak kalmıştı, işte şimdi onu da yapmanın tam zamanı. Tabii tüm planların ana merkezi bavullar. “Nereye gitmeli?” Sorusunun içine gizlenmiş bir “ne giymeli?”  yüzleşmesine rastlamak şaşkınlık vermemeli…

Kumsala Doğru Adım Adım

Öncelikle nerede olursanız olun, konu deniz ve kumsalı içeriyorsa eğer rahatlık her zaman için ilk düşünülmesi gereken ayrıntı. Güneş’in tepede adeta bir yakar top gibi dikeldiği saatlerde, iki parçadan oluşa her kombin daha da bunaltıcı bir hisse kapılmanızı sağlayabilir. İşte tam da bu yüzden tiril tiril elbiselere biraz yakınlaşın. Hatta yakınlaşmakla kalmayın alın, giyin ve çıkın!

Yeni Sezon Plaj Elbisesi

2015 plaj modası yakından gözlemlendiğinde elbiselerdeki tül detaylar ve dantel işlemeler, şık stillerin hiçbir zaman ödün vermediğini kanıtlıyor adeta. Transparan doku kısacık esen rüzgardan bile yararlanmanızı sağlıyor. Elbiselerde ve hatta genel olarak plaj kombinlerinde uzun seçimlerin daha popüler olduğu bir zamandayız; fakat mini elbiseler de hemen çıkar, denize atla, serinle diyen bir kestirme yolun tarifini veriyor gibi.

Plaj Elbisesi

Şifondan Vazgeçemeyenler Buraya

Her an her yere bir adet şifon! Gece gündüz ayırmaksınız şifon! Durmadan ve aralıksız seçim şifon! İlle de şifon diyenlerdenseniz eğer plajda da en rahat edeceğiniz elbiseler yine şifondan olabilir. Söz konusu olan moda takibi ise gönlünüzü rahat tutun ama dantelli ayrıntıları olanlara öncelik tanımayı da sakın unutmayın!

plaj elbiseleri

Bohem Şıklığı Sokaktan Beachlere

Püskülün sokakları ele geçirdiği gerçeği artık herkes tarafından biliniyor ve kullanılıyor. Bohemin lüks ve şık yansıması olarak da anılan saçaklar artık kumsallarda da karşılaşılan ayrıntıları oluşturuluyor. Uzun kol detayların tığ işi ile buluşmasından doğan bir şıklık ve her zaman bohem bir tarz için kimonolara göz gezdirmeniz yeterli olacaktır.

Yaz Modası

Meyve Desenler

Yine sokak modası içinde bulunan ama suretine çok yoğun bir şekilde rastlanmayan bir detay daha; meyveler. Özellikle 2015 trendlerinde ananasın namı dünya çapında bir yayılmaya yol açtı. Hal böyle olunca da plaja yansımaları önümüzdeki günlerde pek çok stille gözler önüne çıkacaktır. Bohem, şık, tropikal tarz derken birazda meyvelere yakınlaşmak stillere canlı bir duruş kazandırabilir.

Yaz Modası

Uzun Kimono

Uzun uzun anlatmak yerine aslında üzerinizdeki duruşunu kontrol etmenizde fayda var. Her şeyin bol, dökümlü, bir beden büyük geldiği günümüz kombinleri artık adeta bir alışkanlık tadında. Alışkanlıktan mıdır bilinmez kimono modelleri içinde maksi boylar ortaya çıkıyor. Çıkıyor çıkmasına da sadece uzun boylulara hitap ediyor. Yani kısaca minyon tipli bayanların uzun arkadaşlarına tavsiye listelerine eklenmeli sadece. Tıpkı şuan benim tüm uzun arkadaşlarıma tavsiye ile beraber selam gönderdiğim gibi…

Plaj Elbisesi kimono

Sokak modası ile alakalı yeni trend yorumlarımı blogum - modaviki - üzerinden takip edebilirsiniz. 
Ayrıca plaj modası ile alakalı daha fazla görselden ilham almak için - Yaz Modası: Plaj Elbisesi - yazıma göz atabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 111
: 457
Kayıt tarihi
: 11.02.15
 
 

15 Ekim 1987 İzmir doğumluyum. Küçük yaşlardan başlayan yazarlık tutkum zamanla, moda editörlüğün..