Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

İrem Şen Büyükgürsan

http://blog.milliyet.com.tr/senirem

20 Mayıs '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Yaz Modası: Tulum

Yaz Modası: Tulum
 

Yaz net tavrı ve tek parça rahatlığı ile günü ve geceyi kurtarmaya geldi! Üstelik yine gelirken yanında tulumları da almayı ihmal etmedi. Bir de üzerine desen hareketliliği eklenince bu Yaz rahat, dinamik ve oldukça hareketli!

2016 Tulum Modelleri

Geçen sezonun yadigarı olan tulumlar, salopetler yeniden kendini sokaklara atıyor. Yeni sezon desenlerle, fırfırlı geçişlerle dolup taşıyor. Tüm bu dinamik görünüm yaz mevsimine yakışır bir şekilde şekillendikçe, tek parça rahatlığı günden geceye doğru daha kolay bir geçiş olanağı sağlıyor. Vücudu kesip biçmeyen canım tulum modelleri yeniden popülerliği eline alıyor. En bol paçalı hali ve yüksek beli vurgulayan kesimi, küçük desenli seçimleriyle daha zayıf bir görünüm yakalayan formu ile herkesin aradığı, taradığı tarzı tek taşla kazandırıyor. Tek cümleye sığabilen ama anlattıkça genişleyen konu tulum, bizi baştan aşağıya sarıyor her an her yere de hazır bir hale getiriyor. Kısa paçalı formları ise bacak boyunu inceden kesmeye geliyor!

Salopet mi Tulum mu?

Bu sezonun en favori parçaları arasında gösterilen iki ayrı seçim, tek bir noktada buluşuyor. Hem şık hem sportif bir görünümle ile o çok bahsedilen çabasız şıklık ikisiyle de pekala oluyor.

Tulum Modelleri 2016

Bir tişörtün bir jean salopet ile buluşması salaş ve cool tarzı keskinleştirirken, desenli tulum modelleri spor ayakkabı ile buluşunca çaba sarf etmeden şık bir stile neden olabiliyor.

Tulum Modelleri 2016

Yani bir yandan sempatik bir cool, diğer yandan ise şık ve rahat bir tarz. Kısacası iki ucu da sihirli değnek!

Tulum Modelleri 2016

Nasıl Giyilir?

Tek parça kombin denildiğinde stilinizi tamamlayıcı ve şekillendirici unsur her zaman için aksesuardır. Ayakkabı, çanta ve takı seçimlerinizi sportif veya daha şık parçalar seçerek tüm tarzınızı o yöne doğru kaydırabilirsiniz. Üst bedeni uzun göstermek için anvelop kesimleri kullanabilir, bacak boyunuzu daha uzun göstermek için ise belden kemerli tulumları tercih edebilirsiniz.

Tulum Modelleri 2016

Tulum Modelleri 2016

Tulum Modelleri 2016

Sokak modası, trendler ve kombin önerilerimi blog adresim MODAVİKİ üzerinden de takip edin!

 
Toplam blog
: 111
: 457
Kayıt tarihi
: 11.02.15
 
 

15 Ekim 1987 İzmir doğumluyum. Küçük yaşlardan başlayan yazarlık tutkum zamanla, moda editörlüğün..