Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1969 modelim. Ankara'da ayaz bir şubat günü doğdum. Ankara'da okudum büyüdüm. İstanbul'da çalışıyorum ve yaşıyorum. Bu Ankara-İstanbul sıcaklık farkı benim hayata bakışımı çok etkiledi ve "hayatı her açıdan sorgulama" noktasına getirdi. Bu nedenle felsefe, sosyoloji, psikoloji ve mizah'ı kendime yakın buluyor ve bu konular..

Devamı
 
 
Hazan da güzeldir

Ümit Abi merhaba, Sn 'hazandagüzeldir'' in http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=264480 linkindeki "Ana karnındaki dil " adlı bloğu 2010 yılının en çok önerilene 10 Bloğundan birisi olmuştu. Orada şuna vurgu yapmıştı : "Eski yılda da, yeni yılda da, ''Yalnızlık sevmeyi bilmeyenlerin icadıdır'' diyorum. Ve ekliyorum, başka dilleri, başka kavimleri sevmeyenler için ekliyorum: ‘Yazıktır! Zulümdür! Ayıptır! Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum.

09 Mayıs 2014 20:37
Milliyet satılınca, "Karşılıksız çek mi olduk?"

Sn.Muzaffer abi, Yeni patronun elibol meraklanma. (Bkz. Delgado, Quaresma, Guti) Dün sabah benim banka hesabına baktım 25.000 Avro olan maaş 40.000 Avro olmuş bile. Sanırım alfabetik sırayla yatırıyorlar, ya da herzamanki gibi beni tanıdılar kaçırmak istemediler. Blogda yeni tarife de aşağıdaki şekilde oldu: Yayınlanan her blog 50 Avro'dan, 65 Avro'ya, artı her tıklama 5 TL'den 6,5 TL'ye, alınan her yorum 20 TLden 26,5 TL'ye ,girilen her polemik için -senin tabirinle- "idare ödemesi" de 100 TL den 165 TL'ye çıkarılmış. Artık 2. bir işte çalışmamıza gerek kalmadı ama ben yine de limon tezgahımı kapatmayı düşünmüyorum. Bi şekilde yazarken ordan besleniyorum abi.

25 Nisan 2011 08:52
Çiço'ya öğütler

Valla aynı ben. Nerden buldun da çıkardın helal olsun. O zaman benim ben olduğumu ispatlamam lazım herkese. Hatta önce kendime. Bi soru sorayım kendime. Bilirsem ben benim, bilmezsem Turgay benim. Ya da ben turgayım ya da turgay komutanıyım ya da hiçbiri. Soruyu soruyorum madem . Bir dik üçgenin iç açılarının toplamı kaçtır? Muhtemel cevap : dik hariç doksan mı? Ya Ümit abi onu bunu bırak da, gel Alamanya'dan bi sosyete köftecisi açalım sana İstanbul'da. Ataşehirde. Valla.

28 Mart 2011 09:30
 
Toplam blog
: 0
:
Kayıt tarihi
: 26.04.07